GH3 och Pension

Cheeses vad trött jag är. Brorsan och hans tjej gick precis hem... Käka så satans mycket tacos. Helt sjukt. Och så blev det några glas vin och guitar hero. Bra kväll, trots att hans tjej hade sjuk mensvärk när hon kom, och hon pallade aldrig spela GH3 heller. Jag tror att hon inte vågade för att hon skulle vara kass, lite självmedveten sådär. Men alla är ju askassa i början. Jag var asdålig, svor som fan och sa att jag hatade spelet. Men det fastnar ändå på nåt sätt, man blir lite smått beroende och måste fortsätta. Och det tar inte lång tid så är man ändå rätt okey liksom, och vips så får man sin första 5-stjärniga låt så är man fast på riktigt! Jag lyckades iallafall skrapa ihop 3 stjärnor på några låtar på medium, och det är jag mer än lycklig över. Jag trodde fan aldrig jag skulle klara mig igenom en hel låt någonsin första gången jag testade. Mitt brutna finger ställer ju till det för mig, det vill liksom ligga över mitt ringfinger när det är avslappnat, och ska man greppa 4 knappar så är det liksom inte riktigt optimalt. Men men. Kan nog försöka fixa till tekniken förr eller senare.

Imorrn ska jag jobba som vanligt.... Inte ett dugg motiverad. Som vanligt. Sen kommer M över och vi ska ha tv-spelskväll. Nintendo 8-bit och GH3 för hela slanten. Sen ska hon sova på min badrumsmatta har hon bestämt. Jag personligen tycker det verkar dumt eftersom det finns både soffa och madrass som antagligen är rätt mycket bekvämare. Tror nog att mattan i rummet är skönare till och med. Men dammsög badrumsmattan lite extra bara utifall att. Man vet aldrig med den där M, hon är lite crazy dazy (ha!).

Min lillasyster fyller 13 år idag btw. Hur sjukt är inte det. Kommer fortfarande ihåg när farsan berättade att han och T skulle ha barn. Han sa typ "vad skulle du tycka om att få ett syskon till" när vi satt på en pizzeria på söder, och jag trodde seriöst att han skojade. Jag skrattade och tog en till tugga av pizzan. Men han hade fortfarande samma min och jag fattade att han var seriös. Så sjukt. Då var jag 14 år. Nästan lika gammal som syrran är nu. SÅ SJUKT. Jag dör. Jag borde fan få pensionera mig snart.

Men först ska jag sussa.

Kommentarer
Postat av: Ewie

gh 3 är skitskoj :D själv har jag på hard nu.. har 5 stjärnor på alla låtar förutom på raining blood på easy.. :) Medium ligger det lite blandat på 3-4-5

Postat av: mizaru

Alltså, den där satans Raining Blood har jag inte ens klarat att ta mig igenom. Blir bara förbannad. Har inte hört låten innan heller så det hjälper ju inte direkt. Ska banne mig ta och hårdlyssna på den typ 40 ggr innan jag ger mig på att spela den på GH3 nästa gång. =P

2008-04-05 @ 09:27:23
URL: http://mizaru.blogg.se
Postat av: Elina

åh mums, tacos :D

2008-04-05 @ 13:06:11
URL: http://trefoil.blogg.se
Postat av: mizaru

Jepp, typ bästa maten ever. Disken suger dock. =S

2008-04-05 @ 13:27:38
URL: http://mizaru.blogg.se
Postat av: Elina

svar: mjo, det är sant :/

2008-04-05 @ 13:49:04
URL: http://trefoil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback