Drömtydare Sökes

Sån sjuk grej hände mig i morse, jag vaknade av världens konstigaste dröm klockan 7 på morgonen och fullkomligt hoppade upp ur sängen, sprang fram till datorn och försökte logga in på bloggen. Jag kände mig helt tvungen till att skriva ner drömmen här av någon anledning. Haha. Tyvärr så fuckade blogg.se upp sig och det var omöjligt att logga in. Jag kommer dock ihåg den rätt bra ändå... So here goes.

Jag har en fransk couchsurfer hemma hos mig (fast det ser inte ut som hos mig, det är någon slags stuga eller något). Hon är en stor kvinna, och med stor menar jag lång och... stor. Inte tjock alltså, bara massiv liksom. Kort flatfrisyr, med tendens till hockefrilla. Hon är typ helt övertygad om att vi kommer ha sex, typ därför som hon kom och surfade hos mig, så hon är assur för att jag försöker undvika hennes moves hela tiden. Till slut så säger hon det rakt ut, att det var därför hon kom. Jag försöker skratta bort det, och sen när vi ska sova så lyckas jag undvika att hamna i samma säng som henne genom att tvinga min brorsa och hans tjej att sova i samma rum som oss. Hon sover på madrass och jag i sängen... Dagen efter vaknar jag och är jättetörstig, dricker flera glas vatten och efter det tar jag en 2-liters coca cola flaska och dricker upp den också. Men det hjälper inte, jag är fortfarande törstig. Den franska butchflatan fortsätter med samma procedur som dagen innan, och till slut så har jag nästan gått med på att vi nog ska ha sex iallafall, eftersom hon har skrytit om hur bra hon är och bla bla hur länge som helst. Men först så ska jag åka hiss någonstans (fråga mig inte varför). Går in i hissen, och någon har redan tryckt på högsta våningen (typ våning 58 eller nåt, för nu är vi plötsligt i ett höghus). Jag skulle åka neråt, så jag får vackert stå och vänta på att åka högst upp. Dörrarna öppnas, stängs, och sen faller hissen handlöst neråt. Jag med, och flyger typ fritt i luften mitt i hissen. Får den där hisnande fritt fall känslan och har panik. Plötsligt är jag i en tunnelbanevagn, och istället för vanliga säten så är det stora upphöjda kuddar som man ska sitta flera stycken på. Jag är tvungen att ha ner benen precis brevid 2 tjejer som sitter på vanliga säten brevid. Ena tjejen, som är asful, skabbigt blondt stripigt hår och jättemycket finnar i ansiktet, glor skitelakt på mig. Hon är också fransk av någon anledning. Säger åt mig att flytta benen, att de är i vägen för henne. Jag försöker peka och visa att det inte finns någonannastans för mig att ha benen, att jag måste ha dem där. Då blir det värsta bråket, vi börjar slåss och skriker alla möjliga svordomar till varann. Sen vaknar jag.

Hmmmm. Weird. Undrar vad mitt undermedvetna försöker säga mig? Haha.

Igår så var jag hemma hos brorsan och spelade Guitar Hero. Fredagskvällar med bror börjar bli en tradition. Jag gillart. Vi käkade kebab också, har vart sugen på det aslänge. Gått och fantiserat om pompa och kebabkött med stark sås. Brorsan åkte och köpte, och när han kom tillbaka var jag peppad som attans. Men blev såklart besviken. Den "starka såsen" var typ bara tomatpuré. Och jag skojar inte. Hade typ samma konstistens och allting. Liksom, vad är det om? Skitarg blev jag. Men jag åt upp allt ändå. Haha!

Idag var det asjobbigt på jobbet. Det var asmycket folk och massa ungar överallt. Det är den tiden nu, barncyklar säljs det nästan bara av i början på våren. Jag HATAR att sälja barncyklar. Anledning 1: Det är barn involverade. Barn som snorar, gnäller, skriker, är allmänt irriterande. Anledning 2: De köper nästan alltid en hjäm som man måste hålla på och ställa in, vilket är lika med att man måste involvera sig med ungjäveln ännu mer. Anledning 3: De vill alltid ha cykeln med sig på en gång, så de står och glor på en medan man fixar och det bygger på med kunder bakom dem , samtidigt som ungen står och skriker "Är du inte färdig snart?". Anledning 4: De kostar i princip ingenting, vi har nästan ingen vinst på cyklarna, vilket gör hela proceduren så himla mycket mer ovärd.

Känner mig astrött. Ungarna har slitit ut mig. Hatar att behöva stå där och vara trevlig och le och skit när jag inte känner för det. Ska försöka sova lite, eller iallafall äta lite och försöka bli lite piggare. För ikväll kommer M och då vill man ju inte vara helt förstörd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback