Yey Me

Alltså, FY FAN. Jag dör. Eller spyr. Eller jag spyr först, sen dör jag. Behöver verkligen tvätta håret, och som jag skrivit tidigare så är det stopp i avloppet. Jag tänkte att det var dags att ta tag i det där med att rensa det på allvar denna gången, eftersom när mitt hår börjar bli flottigt så är det riktigt jäkla illa (mitt hår blir typ aldrig flottigt). Så.. Lyckades få bort badkarskanten, försökte klura ut hur man skulle få loss locket, kom på det (använda en femma för att skruva loss en grej på mitten) och STANKEN som slog emot mig var fan det värsta jag vart med om. Får kväljningar bara jag tänker på den. Skulle fan kunna spy lite nu. Kunde typ dra ut ett ton hår, blandat med toarullar som katterna lekt under badkaret, eventuellt nån kattleksak (kollade inte så noga och allt hade ju samma färg...). Alltså jag ska aldrig klaga på att något är äckligt EVER again efter det där. Vidrigaste vider jag någonsin vart med om. Men är nästan lite stolt över att jag klarade av det själv. Slem och äckel är det närmsta en fobi jag kommer.

Men nu är det gjort och jag kan tvätta håret igen! Hawiee! Och därmed påbörja nästa propp i avloppet med hår. Not so much hawiee för det.

Kommentarer
Postat av: Duktiga Annika

Varje gång jag sitter och hulkar över mitt igenkorkade avlopp så svär jag på att jag ska rensa det typ varannan vecka. Händer aldrig.

Postat av: mizaru

Hehe.. Nej, inte så stor risk att jag gör det igen heller förens det verkligen behövs. Frågan är ju om det blir mindre äckligt om man gör det varannan vecka, eller om det bara blir mer äckel totalt eftersom man måste göra det äckliga oftare. Hmm.

2007-09-21 @ 09:42:21
URL: http://mizaru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback