Var Väl Inte Meningen Då

Mjahapp. Jag bytte min septumring igår kväll till en mindre hästskovariant, och nu inser jag att jag redan lyckats tappa ena kulan på den och därmed gjort den värdelös. Bara att byta tillbaka igen då. Iförsej har jag hunnit vänja mig med den stora ringen, tyckte nästan att den här nya var för liten. Såg typ ut som en svart snorkråka på långt håll. Och vem fan vill ha det i snoken? Frivilligt dessutom. Inte jag iallafall. Ha!

Tänkte sola efter jobbet, tog bilen och körde till mitt solhak, men alla parkeringsplatser var upptagna. Damnit. Iförsej så borde jag ta tag i mig själv och ringa till hudkliniken här, eftersom jag faktiskt har en remiss som gör att jag får sola gratis där. Ibland är jag verkligen dum-lat. Iallafall så sket jag i solningen, åkte till ICA och köpte mozzarellapizza, godis och cola. Köpte den där "nya" zero varianten.. blir så arg på mig själv för att jag går på reklamjäveln, men man måste ju testa! Iförsej testade jag CocaCola Lime förut en gång, och det var verkligen vidrigt äckligt. Men det kunde jag ju inte veta innan. Får hoppas att jag slipper en dejavu med denna variant.

Fick en glad överaskning på jobbet också, vi kommer inte öppna butiken förens kl14 från och med i oktober typ. Det betyder alltså arbetsdagar på hela 4 timmar. Med samma lön som jag har nu. Hawiee! Älskar vintern.

Kommentarer
Postat av: Anna

Fin design.., fin blogg!! :o)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback