Konnichiwa


image167Kunde somna efter mycket om och men igår, men det var inte direkt roligt när klockan ringde kl07.30 imorse. Vi har så sepemycket att göra inför cykelmässan i helgen så vi är tvugna att antingen jobba över, eller jobba innan. Vet inte vilket jag skulle föredra egentligen, men att stå på jobbet klockan 9 på kvällen skulle kännas sådär... Hoppas det lugnar sig snart, längtar verkligen tills i vinter när man kan chilla lite på jobbet.

Har insett att jag börjar få långt hår. Det liksom känns på axlarna hela tiden nu, och på ryggen. Känns skumt. Iallafall när jag tänker på det. Hehe. Undrar hur länge jag kommer palla spara.

Såg att någon liten japan lyckats googla sig till min blogg på sökorden "shin tällberg", fattade inget mer eftersom resten stod på japanska. Tyckte det var roligt, eftersom Shin, min farbror, är halvjapan och spelade i japanska landslaget i ishockey förut och var tydligen jäkligt poppis där. Säkert nåt litet fan som försökte tyda vad jag skrivit på svenska. Gulligt. Iförsej kanske han/hon kunde svenska eftersom han/hon skrev tällberg... Hmm. Annan googling var "reparera persienn". Som sagt, jag borde starta bygg-blogg eller nåt. Ha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback