Har Du Borstat Tänderna, Borstat Tänderna

Jag är sjuk. Trodde att jag bara var trött när jag vaknade av väckarklockan kl6.45 imorse, men jag insåg ändå rätt snabbt att det var något mer. Var ändå tvungen att klä på mig och köra bilen till verkstan eftersom den skulle servas idag. Pappa skulle möta mig där klockan halv8 så vi kunde åka därifrån tillsammans. Han visste inte när de skulle ha bilen, men han gissade på runt 7-8. När vi var där så var ingen annan det, framförallt inte verkstadsgubben. Däremot fanns det en skylt med öppettiderna 9-18. Jahapp. Upptvingad helt i onödan. Pappa skjutsade hem mig och jag gick och la mig igen, vaknade inte förens klockan14. Galet. Jag är fortfarande trött. Skulle lätt kunna gå och lägga mig igen nu och då har jag inte gjort mer ansträngande saker än att ligga i soffan med fjärrkontrollen i handen hela dan.

Eller, jag ljuger, för jag gick faktiskt till jobbet i regnet för att få skjuts till bilverkstan och hämta bilen också. Nu har min bil nytt tändstift, olja och luftfilter och allt sånt därnt annat som en bil blir glad av. Bilens servicebok hade farsan tydligen lyckats slarva bort... Not good.

Åkte till ICA efteråt också, för jag har typ ingen mat hemma alls. Köpte ny tandborste och tandkräm också. Jag gillar nya tandborstar. Fanns ingen jag egentligen ville ha, men kände att jag bara måste ha en ny. Den gamla har börjat spreta sig (jag trycker för hårt) och det finns inget mer skabbigt än en gammal spretig tandborste. Blev lite sur sen iförsej, när jag såg reklamen för de där nya tandborstarna med snygga tryck på, ID eller vad de hette. Jag vill ju ha en sån! Kan ju iförsej bara slänga den jag precis köpt och köpa en sån, men det går lite emot mina principer. Alltså.. Dilla om tandborstar i ett halvt år. Jag borde få stryk.

Kommentarer
Postat av: Duktiga Annika

Själv suktar jag efter en ny eltandborste. En som har inbyggd tandtråd, sprutar vatten och har ett litet poleringsskaft. Digital är den också.
Kostar typ 1200 spänn. Är jag normal?:)

Postat av: mizaru

Oj! Galet det låter. Blir ju lite smått sugen jag med, även fast jag aldrig vart ett stort fan av eltandborstar.

2007-09-04 @ 23:17:55
URL: http://mizaru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback