To Boat!


image170Precis kommit upp ur badet, låg i över en timme och lyssnade på Interpol och läste bok. Har köpt nytt badsalt med oliv och grejer, luktade gott och jag blev len som jag vet inte vad. Enda dåliga med att bada är att jag får lite ont i huvudet efteråt, antar att det är vätskebrist, vilket är lite ironiskt. Heh.

Måste fortfarande gå och hämta tvätten, känner mig inte ett dugg sugen. Borde ha gjort det innan badet, men då hade inte allt hunnit bli torrt. Tror iförsej inte att det är det nu heller. Jag tvättade 3 stora maskiner med de kläder som jag använder mest, men båda mina tvättkorgar är fortfarande proppfulla. Enda som skiljer från förut är att all smutstvätt som låg utspridd nu blivit förpassad till tvättkorgen.. Jag har för mycket kläder. Måste rensa. Palla?

Ringde Nina tidigare idag, och hon hade bra besked! Hon är mycket friskare. Wihoo. Hm. Undrar om vi kommer ha nåt att prata om i hela 36 timmar. Fast vi måste ju leka cykelfantaster ibland också. För mig kommer det ju naturligt, kanske lite svårare för Nina.. Hehe. Men det löser sig.

Hämta tvätt, sen te och kinachoklad. Eventuellt packning, men tror det får bli imorrn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback