Idle Hands

ÅAAHH! Jag är så uttråkad att jag dör. Har vart så damn dött här på jobbet, och det värsta är att det antagligen bara är till att vänja sig eftersom oktober-februari knappast är cykelhögsäsong. Är själv här, G är hemma och bygger om. På ett sätt är det bra att vara själv, man behöver inte göra lika mycket då, men å andra sidan går tiden SÅ mycket långsammare när man bara sitter och stirrar rakt ut i tomma intet jämfört med när man jobbar på riktigt. Hittills så har jag inte gjort nånting som skulle kunna kallas för arbete förutom att ha plockat ut cyklarna imorse. Jag har även ätit cirka 8 stycken ballerinakakor om det räknas som arbete. Rätt jobbigt att lyfta dem till munnen menar jag.

Vad jag däremot har gjort är att drömma om min blivande tatuering, samt om en cykel som jag planerar att köpa. Måste ju börja träna, och vad passar bättre än att cykla mtb när man ändå jobbar i en cykelaffär? Har redan spanat in cykeln jag vill köpa, men den blir inte tillverkad och skickad hit förens i januari... Dåulit. Den är nog lite overkill för mig egentligen också, men vafan, ska det va så ska det va!

Förresten så kanske det kommer två couchsurfers hem till mig typ imorgon.. Jag är lite rädd för det är 2 snubbar, utan referenser. Får skaffa en kniv som jag kan sova med under kudden. Bwahaha. Hoppas de inte tror att jag är värsta hippa sthlms-bruden som ska visa dem det heta sthlms-utelivet, för då har de verkligen gått på en nit. Har verkligen noll koll på utelivet, särskilt det heterosexuella utelivet. Jag ska nog ta med dem till connection i så fall, bara för att! Bwahaha igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback