Internationellt

Ihh. Jag är lite nervös. RyanAir är ju inte direkt känt för säkerhet och kvalitet om man säger så... Jag vill inte dö i en flygkrash. Jag gillar ju mitt liv rätt så bra just nu. Iförsej kanske man ska sluta på topp. Inte för att jag tycker att detta skulle vara höjdpunkten på mitt liv iförsej. Det skulle ju vara deprimerande om något. Hm.

Iallafall. London. Det känns jeflit kul. Komma ifrån vardagen lite, det behöver nog alla ibland. Bara att träffa Ib känns jättekul, var aslänge sen verkligen. Sen att det är i London gör ju det hela ännu mera sweet. Undrar vad vi ska göra. Vet att det är spelning på måndag kväll, men resten av tiden, no idea. Litar fullt på att Ib kommer leka tourguide. Om inte får han stryk. Moahaha!

Igår hade jag 2 couchsurfers hemma hos mig igen. Dessa 2 var också från Tyskland. De var astrevliga, lätt att snacka med dem och jag och snubben hade indiemusik som gemensamt intresse. Tyckte nästan lite synd om tjejen när vi började komma in i djupa diskussioner kring olika indieband som hon inte hade en aning om vilka de var... Heh. Mycket tyskar som åker hit tydligen. Kommer nämligen en till tysk tjej sen när jag är tillbaka från London. Jag har kommit på att detta här med couchsurfing är bra för mig. Det ger mig liksom hopp om mänskligheten. Jag blir så glad av att träffa alla trevliga och roliga personer, av att bli positivt överraskad. Är nämligen rätt skeptisk till folk som kommer till en början, men när de sen visar sig vara vettigt folk som inte våldtar/misshandlar/rånar mig så blir jag så damn happy. Iförsej så kanske jag har låga förväntningar. Haha. I vilket fall så är det bra för min bild av mänskligheten och det gör mig en aning mindre bitter.

Har fortfarande inte packat. Men det borde man väl hinna på 1½ timme. Det är nämligen så lång tid jag har på mig efter jobbet att äta, packa och fixa hemma innan brorsan kommer och hämtar mig. Måste ju funka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback