3. London

Mjahapp. Nu ska jag visst åka hem snart. Känns både som jag vart här aslänge och som att jag kom precis. Har inte riktigt hunnit göra allting som jag skulle vilja göra, men pallar liksom inte stressa runt bara för att liksom. London kommer ju ligga kvar på samma ställe, och jag tänker absolut åka hit snart igen. Ib verkar ju vilja bo kvar här, så Londonresor kommer nog bli standard för mig i framtiden.

Var i Camden idag iallafall, det var så mycket affärer, men de flesta sålde samma saker. Shoppade för första gången, köpte 2 shalar, 1 plånbok, en ful BigBen kylskåpsmagnet (bara för att liksom) och en present till N (få inga förhoppningar nu, det är en sån där töntig ful grej bara.. haha). Gillade Camden, var inte så mycket folk och rätt avslappnad stämning, även fast en del försäljare var sådär på och jobbiga. Men det är ju en marknad, så vad kan man förvänta sig.

Imorrn ska jag försöka åka in till stan en sista gång och köpa ett par assnygga skor som jag spanade in i förrgår. Irriterande att jag inte köpte dem när jag hittade dem. Så onödigt. Men jag måste få tänka på om jag vill ha nånting innan jag köper det, såna där impulsköp är inte min grej. Inte när sakerna kostar över 500 spänn iallafall.

Igår spelade
Swimfaster Godwhispers på ett ställe här i London, det var deras första spelning sen de flyttade hit. Tyckte det gick bra, även fast ljudteknikern fuckade upp en del grejer, blev rundgång och fantommatning till micken. Men det lät bra i övrigt och jag tror att det bara kommer bli bättre för varje gig de har nu. Är ju ny sättning med personer i bandet, och nya låtar. Var kul att vara där på premiären, även fast jag fick filma och inte kunde digga med musiken så mycket, blev så skakigt då. Hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback