Spider Issues

Jag har ett litet dilemma. Igår natt så såg jag en STOR spindel på väggen hemma hos mig, och jag kunde definitivt inte gå och sova med vetskapen att den skulle kräla runt och eventuellt till och med kräla PÅ min säng. Så var tvungen att fånga in den. Kunde ju knappast mosa den eftersom den var alldeles för stor för det, blotta tanken ger mig rysningar i hela kroppen. Tyckte den var för stor för katterna att käka upp också, tänk om de skulle misslyckas! Och tänk om jag skulle höra krasandet när den blev mat? Nä fy fan. Infångandet i en plastburk gick bra. Men nu har jag en burk med en spindel i som jag inte vet vad jag ska göra med. Vill ju att den ska dö, för släpper jag ut den kommer den hitta ett sätt att kräla tillbaka in i min lägenhet. Men om den nu dör i burken, vad ska jag göra med burken? Känns lite jobbigt att slänga burken, slöseri och allt det dära, men vet inte om jag är så sugen på att förvara mat i en burk som tidigare innehållit en stor äcklig spindel heller... Hm. What to do? Så länge får burken stå där. Känns som den kommer stå där rätt så länge, antagligen tills jag glömmer bort vad som finns i och jag öppnar och får en svimattack.

Jag beställde faktiskt klipptid idag. Jag älskar när jag faktiskt gör de saker som jag planerat. Känns som en storvinst varje gång! Måsten är ju som sagt ett litet problem för mig. Jag borde komma på en synonym till måste som jag kan använda istället. Lura mig själv liksom. Jag tror det kan funka. Moaha. Iallafall så ryker fnaset på torsdag klockan 9 på morgonen. Jag skriver detta endast för att jag ska komma ihåg det själv, eftersom jag inte har en kalender. Min telefon har ingen heller. Allvarligt talat måste jag skaffa en ny mobil, eftersom denna varken har just kalender, eller än viktigare; snoozefunktion! Hur kunde de tillverka en mobil utan dessa vitala egenskaper I wonder?

Sleepytime.

Kommentarer
Postat av: ze7en

jag har hört att vi människor i snitt äter 7 eller 8 spindlar i sömnen...jag är inte skraj för spindlar så jag hade tagit den och släppt ut den...men om man är skraj så kan man alltid använda damsugaren ;)

2007-05-08 @ 16:22:40
Postat av: mizaru

Ja.. Jag har också hört det. :S Men förhoppningsvis är det såna dära små spindlar och inte av den modellen som jag hittade nyss. Jag är inte heller rädd för spindlar, de är bara så äckliga! Sen var det mitt i natten, så kunde inte riktigt gå ut och släppa ut den heller. Dammsugaren skulle jag aldrig använda, man måste ju byta påse! Och tänk om den inte dör på vägen ner, utan lägger ägg eller liknande där i. Ihh.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback