Im The Next Rapunzel

Håller på och färgar håret och inser plötsligt att mitt hår blivit långt. Färgen räckte egentligen inte till hela håret, skulle ha behövt 2 förpackningar egentligen. Fick strunta i att färga topparna, det är ändå utväxten som är värst, men jag gillar inte att behöva stå och skaka förpackningen i 100 år för att få ut de sista små dropparna. Helt plötsligt blev det inte lika smidigt att färga håret hemma längre. Damnit. Får väl bli en sån där som springer på salong och fixar sånt. Kanske ska börja gå på manikyr också när jag ändå är i farten. Moaha.

Ska snart iväg och träffa S, det kommer nog bli lattjolajban. Jag skulle vilja säga att det bästa med henne är att hon inte är en medlem av flatgänget som jag pratat om tidigare, men det skulle vara rätt taskigt sagt, så jag säger det inte. [oops]  Bwaha. Hon har dessutom massa andra fina kvalitéer som jag icket tänker avslöja här.

Imorrn ska de komma och hämta min moppe. Känns lite sorgligt, men mest ska det bli skönt att bli av med skiten. Orkar inte med den längre. Den har blivit jinxed. Sen ska jag städa och fixa hemma, handla mat (utan cykel, moppe eller bil.... hur ska det gå till?) och så laga maten eftersom jag ska bjuda en hungrig B på mat. Tänkte utmana på backgammon också, och den här gången tänker jag banne mig vinna! Så det så.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Det blev ingen tjejfest men även om det hade blivit det hade jag nog klarat mig undan kartan! Jag har ett extremt dåligt gaytycke, jag är nog alldeles för straight skulle jag tro :P
I övrigt har jag ditt problem fast motsatt, jag har alldeles för FÅ flatvänner, inte för att de vänner jag har inte duger som de är, men ibland vore det trevligt att inte vara minoritet :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback