Handy(wo)man

Hårda dagar det må jag säga. Igår tvättade jag i 8 timmar, och städade däremellan som sagt. Idag gick jag upp, käkade frukost och sen drog jag ner till min bror och hjälpte han renovera. Rätt stolt över mig själv att jag drog dit så pass tidigt, jag skulle lätt kunnat dra på det här hemma innan. Men nopes, jag var duktig kicka. Väl där fick jag först måla dörrkarmar, sen måla tak och sist måla dörrar. Tak är fan jobbigt att måla, blir liksom fel vinkel vilken vinkel man än står i. Kommer ha träningsvärk imorrn, det kan jag ju lova. Än jobbigare blev det av att jag stod nära taklamporna och de avger en del värme... Blev helt svettig. Färg överallt också, på armarna, i ansiktet, i håret. Men, no pain no gain! Moahaha. Då känns det iallafall som man gjort något. Det tråkigaste var nog ändå att sandpappra dörrarna innan jag målade dem. Uääh vad boring.

Fick en hamburgare som tack för besväret, och förstås fri tillgång till cola! Känns värt. Fast det handlar ju mest om att lätta på min tacksamhetsskuld som jag har gentemot brorsan. Även om det faktiskt borde vara jämt nu snart... Men det skadar ju inte att ligga på plussidan heller förstås.

Imorrn blir det också en hård dag. Börjar senast 9, sen jobba till 18, sen lova jag brorsan att komma och måla efter jobbet... Hmm. Jag kanske har tagit på mig lite mycket. Mjaja, får se om jag pallar, inte som att jag är tvingad att dra dit liksom.

...kom på att jag lovade mig själv att aldrig mer måla efter att jag målat om här hemma. Haha. Det gick ju bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback