Planering?

Jag borde ju typ få stryk för min icket existerande planeringsförmåga. Kom för ett tag sen på att jag lovat åka till Dalarna på min farbrors bröllop den 4 augusti. Då hade jag också planer på att umgås med Ibbsie. Sen hade jag ju även tänkt gå i prideparaden. Problemet är ju bara att det är samma dag som bröllopet. Bah. Fy fasikens vad pissigt planerat bröllopsdatum de har. De borde skämmas. Ångest jag har nu då. Blä.

En sak till som jag helt missat är att jag köpt biljett till en "sommarfest" som tydligen ska vara värsta grejen. Det jag liksom lite smått glömt bort är att det är ikväll och att jag ska vara hos min bror om 40 minuter och jag sitter här i mjukiskläder och skriver blogginlägg. Jag skulle lätt kunnat strunta i att gå om det inte vore för att biljetten kostade 150 spänn och jag är för snål för att det ska vara pengar slängda åt helvete. Ska dit, käka gratis (iförsej har jag ju betalat för den, men det var ju länge sen) buffé, få min "gratis"drink, umgås lite med min bror och nina och krille och sen gå hem och spela WoW resten av natten. Eller sova. Jag är rätt trött fortfarande efter hela grejen med bilkörandet inatt.

Är huvudet dumt får kroppen lida som min pappa brukar säga.

Kommentarer
Postat av: mady

läskigt. jag ska också på bröllop den 4e augusti. heh.

Postat av: finula

hoppas att festen var värd ansträngningen. :) Det lät som en trevlig fest där man får mat och så..
Ja ibland är det svårt att planera.. :)

2007-06-30 @ 19:09:10
URL: http://finula.blogspot.com
Postat av: mizaru

Mady: Sluta härmas! Det börjar bli tröttsamt. ;P
Finula: Mje, det var väl inte riktigt värt det egentligen, men ibland är jag bara dumsnål. Maten var inte ens särskilt god.. Haha.

2007-07-01 @ 21:06:09
URL: http://mizaru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback