Tell Me Why (ain't nothin' but a heartache)

Vafan. Varför är jag vaken nu? Jag har vart astrött hela dagen, men nu när jag ska sova så går det inte. Detta på grund av att:
  1. Mina katter är mongo
  2. Jag är nevös för imorgon (antar jag)
Angående punkt nummer 1 så: VAFAN!? Det är INTE okey att ligga och sova och vara tysta och gulliga när jag är vaken för att så fort jag lägger mig i sängen få cp-ryck och gå runt och småjama och vara rastlös. INTE OKEY! Fattar ni det era små idiotkatter? Nä, det gör dom inte. Brukar ju inte vara såhär, men bara för att jag måste sova så ska de hålla på och cepa sig. Damn annoying I tell you.

Angående punkt nummer 2 så har jag nog inte riktigt insett att jag ska tatuera mig imorrn. Var 2½ år sen sist nu, och jag antar att jag lite glömt bort hur ont det gjorde och så... Plus att det liksom kommer sitta för evigt. Jag vill ju ha dem, har tänkt på det i flera år. Så inte det. Bara det där med att min hjärna är lite överaktiv ibland när jag inte vill att den ska vara det. Sen har jag nog inte insett att jag åker till Spanien i övermorgon heller. Har inte ens börjat packa. Kollade upp mitt pass nyss... Haha. Blev lite orolig för hittade det inte först och visste inte om det kanske hade gått ut och sånt därnt. Men det hade det inte.

Sen har jag lite ångest för att åka hemifrån i en vecka. Vet inte om jag egentligen vill det. Vet att jag är dum i huvudet som hellre vill vara hemma i sunkiga Sverige när jag kan vara på en strand/balkong i Spanien, men jag har blivit så otroligt hemmakär på sista tiden. Så måste jag fixa en massa. Städa och sånt (igen). Vill inte att Ib och Nelli ska tycka att det är skabbigt. Åuh. Snälla kan någon lobotomera mig, iallafall tillfälligt?

(Alla paranteser är sådant som jag automatiskt får i skallen när jag skriver något. Som denna rubrik är alltså en backstreet boys låt. Häromdagen var det en stand up grej som jag skrev.... Eftersom det är min blogg tar jag mig rätten att vara intern med mig själv om det är okey. Moahaha.)

Kommentarer
Postat av: Patsy

Tror säkert att det går jättebra att tatuera dig imorrn och vaddå det är väl lite av poängen att vara nervös eller?

Postat av: Hanna

Hoppas tatueringen blev lyckad! Jag är också sugen på en till, men jag vete fan hur den ska se ut... Smärtan är jag inte orolig för, den jag har kändes knappt, men det är klart handlederna är ju inte direkt tjockhudade...

2007-01-02 @ 12:23:09
URL: http://hanusi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback