Random Stuff

Nu är det bara 2 timmar kvar tills jag får äta gryta. Har försökt stilla hungern med mackor och oreo's, och det har gått..... sådär. Mår mest illa nu. Inte okey... Men jag är så damn sugen så jag vägrar äta något annat. Knappast som att jag kommer svälta ihjäl, man kan ju tydligen överleva flera veckor utan mat bara man har vatten, och det här handlar om timmar. Endast 2 timmar till och med. Så jag borde sluta klaga. And I will.

Mina katter verkar inte riktigt ha fattat att det är på natten man ska sova, inte på dagen. Det är som att jag säger "Klara Färdiga GÅ" när jag lägger mig i sängen, släcker lamporna och stänger av TV:n. Det slår aldrig fel. De börjar springa runt som galningar och cepar sig. Mongon.

Nu när jag har vart onloggad på msn rätt länge (för en gångs skull) så lyckades jag prata med Kate (USA-brud). Hon ska tydligen komma hit igen. Skulle ju vara sköj att träffa henne faktiskt, sist bodde jag ju inte i stan så missade henne. Typ mitten av mars kommer hon... ska anteckna i bakhuvudet eller nåt. Hon ville höra en massa om Swimfaster också, så gav henne PureVolume adressen. Hon gillade det lika bra nu som då. Kul! Kolla in de som vill:
Swimfaster Godwhispers

Awh.. Hungrig. Och det luktar gryta i hela lägenheten. Orättvist.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback