Nytt År Minsann

Nyår var väl lyckat I suppose. Erica kom hem till mig och vi lagade mat på en gång, eftersom jag var sjukt hungrig. Kyckling i grön curry med ris, sådär lagom nyårsfestligt. Jag hade fixat iordning mig innan hon kom precis, men Erica gick runt i mjukiskläder hela kvällen hemma hos mig, vilket jag också skulle kunnat göra ju! Damn it. Drack lite rödvin, lyssnade på musik och pratade. Sen ringde jag Nina och Erica fixade sig lite och sen drog vi upp till henne. Det var jättetrevlig stämning och jag var jätteglad. Roligt att umgås med mina 2 av mina bästa vänner samtidigt. Inte så ofta det händer nu för tiden. Efter ett tag drog vi fram Idol-spelet som Elin hade tagit med sig.... Inte bra. Jag kan verkligen INTE sjunga. Hahaha. Men jag gjorde det ändå förstås, eftersom jag knappast är så up-tight att jag inte kan skämma bort mig inför mina vänner. Nina och jag gjorde en underbar duett med en låt av Lionel Richie. Erica filmade med min digitalkamera, men det är tyvärr x-rated material. Det lät verkligen för jävligt! Moahah. Men rouligt var det! Kolla bilddagboken för bilder på aftonen.

Idag var dock mindre skojigt. Jag vaknade klockan 7 av nån jäkla anledning, med världens mest sprängande huvudvärk. Jag hade käkat alvedon igår, vilket jag glömt bort när jag började dricka vin... Kanske inte så bra. Iallafall så gick jag upp och drack ett glas vatten och gick och la mig igen, men huvudvärken gjorde att det var omöjligt att somna om. Istället fick jag kallsvettningar och kände att jag var tvungen att spy. Vilket jag gjorde. Gick och la mig igen, men då blev det bara värre så var tvungen att spy igen.... Sådär höll det på, tills jag insåg att jag nog fick halvsova sittandes inne på toa. Katterna var så söta, de låg brevid mig, en på varje sida och var så himla gulliga. Märkte väl att jag mådde dåligt. Efter att ha spytt sisådär 6-10 ggr så ville jag typ dö. Men prövade att dricka 3 klunkar cola och  det funkade, iallafall så pass att jag kunde somna i sängen igen sådär halvsittandes. Gick dock upp halv 12 idag, så är jäkligt trött... Jag tål fan inte alkohol längre. Nästan varje gång som jag spyr som en gris dagen efter, oavsett hur mycket eller litet jag dricker. Ska fasikens bli nykterist. Känns liksom inte värt det.

Erica har vart kvar hela dagen, vi gick och käkade pizza med massa annat folk (bland annat de från igår) och sen hem med cola i högsta hugg. Har gått asmycket bra på TV, så Erica fastnade hemma hos mig liksom. Iförsej var det bara trevligt eftersom jag inte kommer få träffa henne på jättelänge nu. Jag åker ju till Spanien om 2 dagar, och sen har hon åkt hem till Umeå igen när jag kommer hem... Buhu. Jag vill att hon ska bo här hos mig.

Imorrn ska jag tatuera mig! Wohoo!

Kommentarer
Postat av: Johannes Flakbil

HAhAHAHAHAHAHAHA du är fan en jävla CP-alkis.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback