Nu Var Det Dags

Hej alla bittra! (Här brukar det stå "glada" men dem tänker jag icket säga hej till. De är ju redan glada liksom?)

Ett tag sen jag skrev. Lite förvånad själv.. Men jag är en periodare med det mesta... Om jag känner att jag måste göra något blir jag anti det och gör det inte alls istället. Så det har blivit med bloggen. Men jag har trots allt ett behov av att skriva av mig, lite självterapi sådär. Andra saker som jag behöver göra men som jag är rätt anti emot just nu är:
  • Handla mat. (Nu börjar det bli kris, idag käkade jag exempelvis lussebullar från frysen till frukost)
  • Träffa andra människor. (Alla är verkligen 3 centimeter efterblivna. Minst.)
  • Gå till jobbet. (Måste ju ha pengar, men det känns så übertråkigt nu när det verkligen är stendött där)
  • Diska och städa. (Är katthår överallt och just nu kokar jag 3 potatisar i en enorm kastrull.)
  • Tvätta. (Gräva upp gamla kläder ur tvättkorgen är jäkligt fräsht.)
Igår var jag iförsej lite social. Åkte till Linköping med Nelli och Sofie för att gå på någon slags festival som de hade. Nåt för miljön och bla bla. Jäkligt mycket flummiga människor var det där iallafall. Varför vi åkte dit är för att Ib skulle spela med nåt annat band, och tyckte väl att det kunde vara en kul grej eftersom jag aldrig gör nåt nu för tiden. Körde alltså dit med bilen, tog typ 2 timmar i kolmörker. Den lilla bilen låter så himla högt när man kör på motorväg, särskilt om man kör lite för fort som jag råkade göra (hrm) så det blev rätt svårt att snacka. Väl där på stället så spelade ett rätt coolt band först, alla låtarna var helt olika varann och sångaren hade verkligen grym utstrålning. Sen var det dags för bandet Ib skulle hoppa in och spela gitarr i.... Kan ju säga att de inte var lika bra. Hon som "sjöng" (hon kunde inte sjunga) såg så rädd ut att jag trodde att hon skulle kissa på sig eller börja gråta vilken sekund som helst. Efter att det var över kollade vi på en brud som spelade också... Helt själv på en stor scen. Stencoolt. Musiken var redan gjord, så hon sjöng bara live. Och hon spexade verkligen loss totalt. Asmycket utstrålning. Både jag och Sofie blev lite småkära i henne... Haha. Emmon eller nåt sånt hette "bandet".

Det var iallafall lite skoj att träffa Ib, även om vi inte hann snacka så mycket. Jag är faktiskt rätt bitter över att mina 2 bästa vänner bor så långt ifrån mig. Erica i Umeå och Ib i Helsingborg. Kurl. Eller inte.

Kommentarer
Postat av: Patti

Började också tänka på vad man var anti med och det du skrev med efterblivna människor är hemskt. Jag har en nära kompis eller osm jag trodde var nära men som inte bryr sig ett dugg om en längre, är också trött på alla dessa människor!

Postat av: ann

hm, emmon.. kan det vara hon ifrån syntpop-bandet Paris som florerade för 4-5 år sen kanske?

2007-02-11 @ 20:24:38
URL: http://tripdownmemorylane.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback