Im Leaving

Har städat hela lägenheten idag, mestadels för att jag var uttråkad. Först så diskade jag bara, vilket verkligen behövdes. Hade inte diskat sen i tisdags... Oops. Resten gick liksom av bara farten. Dammtorka, dammsuga och torka golven. Det gick rätt fort eftersom det var så kort tid sen jag städade senast. Tror jag ska börja städa varje vecka, lär ju vara mindre jobbigt då. Men who am I kidding. Kommer ju aldrig hända.

Skulle egentligen ha hängt med Ibbsie idag, men verkar inte som det blir nåt utav det. Buhuu. Men men, what can I do. Brorsan ringde och frågade om jag ville hänga med dem ikväll, och jag sa kanske, eftersom jag egentligen skulle velat hänga med Ib. Men jag tror jag går ner dit nu, får inte tag på honom så... Det kommer säkert ändå kännas försent nu.

Imorrn är det julafton har jag precis kommit på. Så här lite julstämning har jag nog aldrig haft någonsin. Och det säger rätt mycket. Har ju bojkottat julen förut, vart utomlands och sådär, men nu... Imorrn känns bara som vilken dag som helst. Och det är inte som att jag försöker övertala mig själv om det eller nåt ens, det är det som är det sjuka. Det bara känns så himla ojuligt i år helt enkelt. Jag ska fira Ibs och Annas födelsedagar istället. Lite roligt att 2 av mina bästa vänner fyller år på julafton.

Mjahapp. Kläder kan ju vara en bra grej om man ska gå utanför dörren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback