FödelsedagsHelg

Galen helg det blev. Först jobba i lördags, direkt efteråt var jag tvungen att åka ut till farsan så han kunde hjälpa mig sätta på vinterdäcken (kanske dags menar jag). Efter det fick jag panikleta runt på stan efter en födelsedagspresent till min mamma, sen hem, duscha och så bege sig in till stan och möta upp Anna & co. Vi skulle förbi en sväng på hennes ex 30-årsfest, typ säga grattis och sen gå nånannastans, men vi hade så kul där så blev att vi stanna kvar hela kvällen. Dansa till rysk musik är underskattat.

Igår var det min mammas födelsedagskalas, massa finska släktingar var där, helt sjukt mycket folk i en etta. Ännu värre än på min födelsedag. Resterande dag spenderades med att kolla på tecknat och stand-up, samtidigt som pizza och cola förtärdes.

Och ja, USA-snubben är fortfarande kvar.

Kommentarer
Postat av: Lisa

kikar in, trampar till o lämnar ett spår. snygg blogg! :)

Postat av: Johannes Flakbil

Jag har en väldigt intressant fråga. Var Detroit med på din mammas födelsedagskalas? ;)

2007-12-04 @ 03:30:18
URL: http://www.bangbros.com
Postat av: mizaru

Lisa: Tackar tackar. =)

Johänes: Haha, ja! Det var mycket intressant.

2007-12-04 @ 16:24:42
URL: http://mizaru.blogg.se
Postat av: mady

hehe nä jag vet, men jag dubbelkollade så det är 100% en flicka ^^ har hört att det bara är hankatter som blir gula också. iallafall i 99% av fallen :)

hur gamla var dina missar när dom blev könsmogna/kastrerade? veterinären sa tidigast 6 månader och isåfall blir det ju i januari.. kan hoppas han blir könsmogen så tidigt iallafall ^^

2007-12-04 @ 17:16:15
URL: http://prettychaos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback