Magnus Uggla

Jag mår illa. Som fan. Tror att jag blivit matförgiftad (magförgiftad? jag har aldrig fått riktig koll på vilket som är den riktiga benämningen). Min bror ringde mig på jobbet och frågade om jag ville hänga med ut och käka middag och kanske ta nån öl. Jag sa ja mest för att han var så söt och frågade, kände mig som bekant rätt trött och sugen på sängen. Käkade vedungsbakad pizza och drack 2 öl. Nu mår jag skit. Skulle nog kunna spy om jag gick in för det. Men det tänker jag inte, ska försöka sova bort det istället.

Var dessutom nån slags festival nere vid station, massa band som spelade hårdrock. Stannade till där och kollade i typ en halvtimme och sen gick jag hem. Typ alla var där. Ja alla som jag känner i den här hålan alltså. Plus lite random människor som jag gick i gymnasiet med. Very weird.

Imorrn är det tydligen nån slags rodd-tävling, tjejerna mot killarna, och alla som hejar på tjejerna ska ha rosa kläder på sig. Tror att Nina lyckades tjata till sig att jag ska följa med, fast jag känner mig allt annat än sugen. Kan jag aldrig bara få vara hemma ifred liksom? Dessutom, rosa? Vad är det för en färg egentligen? Kunde de inte valt grönt eller nåt? Nä, för rosa är ju tydligen tjejfärgen nr1. Så fucking ugly. (Oftast.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback