Jag Behöver Nog Bara Sova

Orkar inte fixa mer med bloggen idag. Alla valmöjligheter gör mig lite smått galen i skallen. Den funkar nu som den ska och man ser all text så det får duga så länge.

Jag mår inte så bra idag. Inte alls faktiskt. Jag undrar verkligen varför jag känner mig så otroligt nedstämd vissa dagar. Eller jag vet ju typ, det där med att förtränga saker brukar inte fungera sådär jättebra. Men ibland så önskar jag att något riktigt hemskt hände mig så jag fick rätten att vara ledsen på riktigt. Vet att det är hemskt att säga så, men just nu är det så jag känner. Fantiserar om bilolyckor, våldtäkter och annat hemskt. Tror inte jag borde skriva det här egentligen. Skit samma.

Kommentarer
Postat av: Johannes Flakbil

Jag känner några negrer som kan våldta dig för typ 300kr, eller iallafall få dig att känna dig utnyttjad...vill du ha numret? Allt blir bättre när du gifter dig.

Postat av: mizaru

Nej tack. Både till giftermål och nummer. Men tack för omtanken, den värmer.

2007-08-15 @ 09:28:28
URL: http://mizaru.blogg.se
Postat av: Johannes Flakbil

Omtankarna tar vi på telefon, i bloggen får du stå ut med opassande kommentarer. ;)

2007-08-15 @ 11:24:47
URL: http://www.bangbros.com
Postat av: mizaru

Keyrå.

2007-08-15 @ 13:25:21
URL: http://mizaru.blogg.se
Postat av: finula

Nej att förtränga saker funkar nästan aldrig. Men att fantisera om att bli våldtagen är nog att ta i lite för mycket. Jag hoppas verkligen att du slipper genomgå det. Man får väl vara ledsen utan att riktigt ha en bra anledning? Tycker jag i varje fall, men det kanske är dumt?

2007-08-15 @ 19:38:01
URL: http://finula.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback