White Please

När jag skrev inlägget innan om kaffe så var G iväg och handlade och växlade pengar. När han kom tillbaka hade han köpt mjölk. Som jag hade i kaffet. Haha! Så länge varade min inbillade vuxenhet. Men nu vet jag iallafall att jag kan dricka utan vid en krissituation.

Efter jobbet så kom Nina knatandes utanför, så vi gjorde sällskap hem och hon frågade om jag skulle kunna tänka mig att käka middag med dem. Jag sa ja, och då sa hon att jag i såna fall fick laga den så jag säkert skulle äta. Haha. Så det gjorde jag, spaghetti och köttfärssås. Jag märkte att hon nog är den enda som jag känner som inte gått över till fullkornspasta. Fattar inte varför man inte gör det. Jag skiter i att den är nyttigare, det som är bra att det är nästintill omöjligt att få den överkokt! Det är mycket bra. Hatar verkligen överkokt pasta. Hej skolmaten liksom.

Iallafall. Hängde kvar där ett tag och sen så blev det glass med chokladsås, kolassås och strössel. Bara en barnfamilj kan ha alla de sakerna hemma. Fast det är bara en ursäkt eftersom Nikki är alldeles för liten för att käka sånt ännu. Haha. Var tvungen att gå hem när jag kände att det kliade lite väl mycket i min hårbotten. Har haft keps på mig i typ 1 vecka känns det som, och det börjar ta ut sin rätt. Tvätta håret vore kanske en idé. En mycket god idé till och med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback