Noooooo.....

Jag har sovit alldeles för länge. Detta kommer förstöra min fina dygnsrytm som jag skaffat mig jue. Damn it. Gick o la mig typ halv12 igår och vaknade runt halv11. Eller, jag vaknade ju innan, men så kom Marsei och skulle gullas och hålla på, så då somnade jag om. Jag skyller allt på honom! Tar inget eget ansvar what so ever. Nu har jag iallafall sådär ont i huvudet  som man får när man sovit för länge. Inte okey. Sen har jag också träningsvärk från den hemska dagen igår, och blåmärken på handlederna från kartongerna jag bar. -suck- synd om mig.

Fast en sak är kul. Fick erbjudande om att adoptera en 14-åring precis. Skrev:
"Vill du ha barn:
Tror inte det. Jag vill ha barn sen när de är vuxna, kan man adoptera en 16-åring?"

Och nu har jag då alltså fått svar. Hm. Iförsej är hon 2 år för ung, men man kanske kan vänta 2 år tills själva adoptionen? Det lär ju ta lite tid att få igenom den ändå, föräldrarna kanske inte är så pepp. Annars kan jag ju göra som Nalle och adoptera en 30-årig indier. Moahah.

Nu måste jag skynda mig att göra mig något sånär i ordning, håret är en enda stor fluffboll (fattar inte vad jag håller på med i sömnen) och jag ser sjukt trött ut. Inte okey.

Min brödrost har gått sönder.. Måste köpa en ny.

Kommentarer
Postat av: Anonym

ferlåt, jag är lite mysko...

2006-11-04 @ 02:12:26
Postat av: mizaru

haha, det är lugnt, tyckte bara det va rätt kul. ^_^

Postat av: Anonym

okej.. ^^ ja men man får väl bjuda lite på sig själv då.. heh.

2006-11-04 @ 13:02:07
Postat av: Trashcan

Det kan också rekommenderas att skaffa plastbarn som uppnått tänkande och självständig ålder, det är fan rockenroll. Ingen mammaroll i sikte.

2006-11-07 @ 20:44:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback