Magic 8

Nina kom hit och erbjöd en ursäkt för att inte städa. Iallafall ett litet tag tills hon satte sig och kollade på "Söderlund & Bie" nåt  typ föräldraprogram som idag handlade om att sätta gränser. SNARK säger jag. Så snarkigt att jag började diska, plocka undan papper och sortera och sätta in i pärmar. Då är det illa. Fast nu är klockan snart 10, och jag hade planerat att jag skulle städa klart idag, det vill säga dammsuga, torka golven, dammtorka, vika alla kläder/slänga i tvätten... Jag har inte gjort något av det dära. Borde sätta på jäkligt hög musik och sätta igång. Fast musiken hamnar nog i Ipoden och hörlurar, för det kanske är lite väl sent att börja poppa här hemma.

Jag vann min andra auktion på Tradera också. Så nu kommer jag att ha en Magic8 ball i min ägo! Det har jag alltid velat, inte vet jag varför egentligen, men det verkar liksom skoj på nåt sätt. Kommer säkert tröttna på en gång. Moahah. Jag gillar spel och sånt därnt. Såhär ser den ut iallafall.. Orginalkartong och aldrig öppnad och bla bla.. Skiter jag i, ska slita upp den när jag får den!

107336-35

Kommentarer
Postat av: ann

QX FROM HELL. orka vänta 29 minuter på att svara på ditt mail så här mitt i natten. får bli imorgonbitti när alla lazy-asses ligger och sover ;)

Postat av: Daniel

Jag köpte en exakt sådan där i gåva till en kompis för två år sedan. Skulle inte förvåna mig om hon sålde den vidare. Aj, mitt arma hjärta!

2006-11-24 @ 17:02:12
URL: http://daniel.sprayblog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback