Borat

Filmen var rätt skoj. Eller jäkligt skoj. Brottningsscenen var helt sjuk, den slutade liksom aldrig. Började gråta av skratt efter ett tag. Dock så var mina förväntingar skyhöga, ville ligga och vrida mig på marken av skratt varenda ögonblick, vilket jag givetvis inte gjorde. Jag hatar förväntningar. De förstör.

Läste ut min bok på vägen hem. Blir alltid lite deprimerad när jag läst ut en bok som jag verkligen gillar. Vill att den ska fortsätta. Slutet kommer alltid så abrupt och så undrar man hur det fortsätter... Men det får man aldrig veta. Damn författare. Måste de vara så clever och lämna en wanting more? Jag vill ju veta NU! Damn it.

Nelli var en trevlig tös btw. Ib och hon passade verkligen ihop. Kände mig lite som en jätte bara när jag gick runt med dem... Haha. Käkade på indisk restaurang innan, det var gamla "3 indier" som de nu byggt om till den största och mest seriösa indiska restaurang jag nånsin sett. Men det var gott iallafall, även om jag egentligen vill ha ett litet sunkigt hak med inredning som inte matchar för 5 öre. Men man kan inte få allt.

Åhh.. jag vill ha cola. Men har ingen hemma... Dålit. Men inte så bra att dricka det innan man ska sova iförsej ändån, så det kanske är lika bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback