Tankeläsning I Want

Hawiee! Fått mitt minneskort nu, så jag kan spara ps1 spel på mitt ps2! Sweet kan jag ju säga. Skönt att slippa oroa sig för att det ska krasha, och skönt att slippa känna att man måste reservera en hel dag om jag vill spela tv-spel. Nu var jag tvungen att spela lite även om jag inte direkt kände för det. Ska nog lägga mig i badet och fortsätta läsa min bok istället. Det dåliga är att om man ska läsa i badet så måste man ha lampan tänd, så det blir inte lika mysigt som med tända ljus och musik, men jag blir så varm och rastlös om inte läser. Och jag vill ju läsa, typ därför jag badar. Dilemma. Hehe.

Jag hatar att jag inte kan läsa folks tankar. Jag vill förstå hur andra tänker. Jag vill veta vad de tycker. För en sak är ju iallafall klar, de flesta säger mindre än vad de egentligen tänker. Såklart, för annars skulle man behöva prata hela tiden, i ultrarapid dessutom. Iallafall om mina tankar skulle bli till ord. Det retar mig. Jag vill veta allt. Om alla. Eller, kanske inte. Vette fan vad jag snackar om ens längre. Vet bara att jag vill att alla ska säga till mig rakt ut hur de mår, vad de känner, vad de tycker om mig, vad de tycker om situationer, om allt. Fast kanske orättvist att kräva det av andra när jag själv är typ den mest hemlighetsfulla människan i världshistorien. Jag är det inte med flit, jag bara tror att folk inte är särskilt intresserade. Vilket de oftast inte är. De verkar så himla upptagna med att prata om sig själva att när de frågar något om mig så är det mest för att vara artig, för det är så man BÖR göra. Det retar mig också. Människor retar mig. Synd att det är människor som gör att jag blir glad också då. Damn it.

Kommentarer
Postat av: mady

jaa va glad för det. är det förresten du som skrivit i en av mina copycats bloggar under namnet "Vem där?" och länkat till låten "Hjärt-Ont" på swimfasters sida?

Postat av: Johannes Flakbil

Vem är det nu du vill ta reda på om den tycker om dig eller inte?

2006-12-07 @ 22:56:31
URL: http://www.bangbros.com
Postat av: mizaru

Ingen särskild. Bara i allmänhet.

2006-12-07 @ 23:05:42
URL: http://mizaru.blogg.se
Postat av: mady

haha nä jag tänkte det också. men sjukt flummigt..

2006-12-07 @ 23:09:14
URL: http://napalmpussy.blogg.se
Postat av: mady

jaaa jag skrev och frågade eftersom jag tyckte det var lite smålustigt. men ingen har svarat än.. får vänta och se.

2006-12-07 @ 23:15:19
URL: http://napalmpussy.blogg.se
Postat av: Johannes Flakbil

Jahapp.

2006-12-07 @ 23:16:16
URL: http://www.bangbros.com
Postat av: Hanna

Om de inte är intresserade av vad du har att säga har du helt enkelt stött på fel personer! I övrigt önskar jag att jag var lite mer hemlighetsfull, jag tycker du kunde dela med dig lite!

2006-12-07 @ 23:21:21
URL: http://hanusi.blogspot.com
Postat av: mady

true that ^_^ men man blir nyfiken ändå :P

2006-12-07 @ 23:31:35
URL: http://napalmpussy.blogg.se
Postat av: Hanna

Jag är nog kanske den bittraste 25 åringen i universium, så jag lovar att du har mängder med bitterhet att kvar innan du kommer upp i min nivå *s*

2006-12-07 @ 23:36:42
URL: http://hanusi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback