Mitt Kök Är FINE (lay you down)

Shit. Har precis grinat ögonen ur mig när jag kollade på Big Fish. Kan ju ha med att göra att jag är så satans trött, men ska jag vara ärlig så har det nog mer med att göra att jag är riktigt blödig. Jag hatar att jag gråter så lätt. Får ont i ögonen och blir helt rödflammig. Det jag hatar mest är att jag grinar när jag blir arg. Då fattar ju ingen att jag är arg, utan tror att jag är ledsen, vilket bara gör mig ännu mer förbannad. Inte okey.

Pappa fixade persiennen. Och underredet på bänkarna. Så nu ser det damn nice ut här! Wohoo! Jag passade på att olja in bänkarna också när jag ändå var på G, fått för mig att man ska göra det rätt ofta i början. Trät hade börjat se lite torrt ut. Men vet inte riktigt, kanske inte behövdes, för bänkarna är fortfarande oljiga och jag gjorde det för typ 2 timmar sen. Vet inte alls hur länge det ska ta för olja att sjunka in iförsej. Hmm. Jag är hungrig också, men det går ju inte så bra att fixa mat på bänkarna direkt. Damn it. Varför blir alla mina försök att vara duktig totala misslyckanden? Borde sluta med sånt och överlåta allt till pappa. Moaha. Eller inte. Inte.

Åuh. Nyår imorrn och jag vet inte vad jag vill göra. Jag skulle kunna tänka mig att vara själv, men alla verkar tycka att det är ju fruktansvärt, det kan man ju inte vara! Kan man väl visst? Om man vill något så ska man väl göra det? Äh, får se vad som händer. Jag gråter inte blod iallafall om jag ska sitta hemma med mina katter och glo på serier och film med en påse godis och 2 liter cola heller.

Kommentarer
Postat av: Johannes Flakbil

Sån där olja kan lätt ta minst ett dygn att torka, så du får stå ut ett tag.

Postat av: mizaru

Hmkay. Jahapp, då får jag väl vänta då. Får fixa mat endast på spisen dårå.

2006-12-30 @ 19:35:38
URL: http://mizaru.blogg.se
Postat av: Malin

JAG GRINAR OCKSÅ NÄR JAG ÄR ARG! ^_^

2006-12-30 @ 21:03:32
URL: http://daisuki.blogg.se
Postat av: Daniel

Å andra sidan är ju Big Fish på sina håll väl värt en tår eller fem. Där håller typ halva mänskligheten med dig.

"Sandra Templeton I love you and I will marry you"

= tårar.

2006-12-30 @ 21:13:42
URL: http://daniel.sprayblog.se
Postat av: Malin

haha, ja! verkligen! Hel kasst. När jag blir verkligen riktigt riktigt arg så kan jag inte behärska mig och då börjar jag gråta. pinsamt.. >.

2006-12-30 @ 22:35:07
URL: http://daisuki.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback