http://buymystuff.nu

Wiho! Jag är ledig imorrn. Gu va skönt... Var 100 år sen jag var hemma utan att vara sjuk (eller att Serlot är sjuk). Ska åka till Nacka på förmiddagen, Nina ska följa med och vara kartläsare. Känns som att det kan vara en bra idé. Att jag ska köra, kolla på skyltar OCH läsa samtidigt känns det inte riktigt som att jag är redo för än. Sen efter det ska jag till banken och sen ska jag använda mina presentkort, kanske till och med stannar på IKEA och köper lite prylar när jag ändå är på G. Iallafall en träpersienn till köket, känns som det börjar bli rätt tröttsamt att hänga för ett påslakan varevigaste dag. Har gjort det i snart 9 månader nu, känns som det räcker.

Bilen står utanför nu (idag igen). Funderar på om jag ska åka nånstans bara för att jag kan. Haha. Typ bara åka till Mimmos och köpa pizza eller nåt. Sola borde jag göra också.

Jag har börjat sälja grejer på Tradera nu också. Bland annat ett par jeans som legat i en låda i typ 5 år. Satte utropspris 70 spänn, och nu är de uppe i 179, och auktionen slutar inte förens på söndag. Sweet. Använde dem ju aldrig ändån, kan lika gärna sälja dem. Dessutom är de inte ens mina utan aset Johans, vilket gör det ännu bättre. Borde bränna dem egentligen, men det tjänar man ju inte pengar på. Nu vill jag sälja mer prylar.... Haha. Har så damn mycket kläder som jag aldrig använder som jag tänkt skänka till välgörenhet, men nu så kan ju vara ego istället. Moaha.

Kolla in om du hittar nåt du gillar
här.

Kommentarer
Postat av: ann

fatta att när jag kom hem ifrån berlin typ i januari 2005 och inte hade några pengar kvar, så sålde jag saker på tradera för fyratusen. haha. det var sweet.

Postat av: mady

haha du har startat värsta trenden med din 8ball. nu när jag också köpte en så vill mina copycats också ha. och deras kompisar. haha ^_^ u r the 8ball queen.

2006-12-07 @ 22:12:41
URL: http://napalmpussy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback