Dagens Rapport

Var hos doktorn i morse. Kom dit i tid som jag alltid gör, men självklart var läkaren försenad. Såg henne rusa in på sitt kontor i vanliga kläder vid den tiden som jag egentligen skulle få komma in. Fick vänta i 20 minuter. Under den tiden roade jag mig med att kolla igenom "Laura" en tidning för kvinnor över 40. Shit vad ointressant. När jag bläddrade insåg jag att alla kvinnorna på bilderna i tidningen log. Och då menar jag alla! Började undersöka saken närmare, kollade på varenda bild, och alla log och visade tänderna! Vafan?! Ska det vara nåt typ "Man kan minsann vara glad och lycklig även om man är 40" grej eller? Annoying.

Sen fick jag komma in till doktorn. Hon var en kvinna i 40-50 års åldern (kanske hennes tidning). Moahah. Iallafall. Jag var skeptisk eftersom hon var försenad till att börja med, hade på sig typ ballerinaskor till sina sjukhuskläder (man såg typ tårna.. urk) och så pratade hon typ varannat ord engelska. Varför finns det inga svenska läkare längre för? Tycker det är rätt störande att de inte förstår vad jag säger och att jag inte fattar vad dom säger. Det är ju ändå rätt viktiga grejer det handlar om... Men hon var faktiskt riktigt trevlig! Tog sig tid och stressade inte på mig och bara skrev ut recept. Hon ville verkligen hjälpa mig. Kändes riktigt riktigt bra. Var där inne i nästan 40 minuter. Mycket iförsej för att hon hade asmycket problem med att förstå datasystemet och hitta rätt namn på grejerna som jag skulle ha. Sen tjatade hon om att sova kallt(?), inte duscha för varmt(?), och när jag duschade skulle jag använda hudkräm som duschkräm(?). O så ta astmamedicinen regelbundet och bla bla.. Men hon sa det liksom på ett bra sätt. Hon var snäll. Och rolig. Trots sina ballerinaskor. Moaha.

Sen gick jag på stan, köpte inslagspapper och sånt, "Sims Djurliv" till Saga i julklapp, hämtade ut alla mediciner för 849 spänn (hugg i hjärtat), köpte dessutom fotfil + fotsalva eftersom jag läste i "Laura" att man måste pyssla om fötterna om man vill slippa åderbråck när man bli äldre! Haha! Jag är nog lite paranoid när det gäller sånt därnt. Sen letade jag förgäves efter gröna Iittala Verna glas, men de har tydligen utgått ur sortimentet. Så där rök ju mina planer på julklapp till dem. Damn it.

Julklappslista so far:

Mamma - Förkläde + Smycke från Pilgrim
Pappa - "Allt om golf" + Kassettwalkman (han har fått för sig att lära sig spanska)
Brorsan -
Spelet : en inträngande analys av raggningsexperternas hemliga sällskap (bok)
Syrran - Sims2 Djurliv Expansionpack
Pappa - Vitlökspress (enda grejen han önska sig, bättre än en spark i skrevet)
Sandra - Smycke från Snö
Filippa - Barnsmycke med 3 hängen
Ib - Hemlit (men han vet vad det är... moahah)
Farmor - Middag + Bio med moi!
Mormor o Morfar - Jadu... No idea.

KLAR! Bara en julklapp kvar alltså. Sweet!


[Edit: Fattar inte varför det är understruket, men det går inte att ta bort... Sugit]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback