SleepyHead

Shit vad han sover HELA tiden. Inte för att jag klagar, rätt skönt... Men blir ju lite orolig att det är FÖR mycket. Har ju inte direkt någon erfarenhet sedan tidigare. Ska till BVC imorrn, så får väl fråga då.

Imorgon ska jag även göra hårförlängningen. Hade bokat på ett ställe först, det låg i Tyresö, och jag tänkte att det kunde vara värt att åka dit eftersom hon var ganska billig. När jag skulle köpa håret i torsdags så såg jag att de gjorde förlängningar där också, 500 spänn billigare än vad hon gjorde! De kan ju inte vara kassa där, eftersom det är där de säljer håret (typ kändaste affären för hår i Stockholm). Sen är det ju rätt sweet att bruden som ska göra det kan hjälpa mig välja det hår som hon tycker passar bäst. Hon skrattade nämligen bara åt mina förslag och hittade ett som var mycket bättre direkt. Tur där.

Jag vet att jag klagat på att jag inte får några pengar i förra inläggen (det om försäkringskassan), men har fått reda på att jag får ganska mycket tillbaka från skatten... Och H också. Så vi fick helt plötsligt lite mer att röra oss med. Så tycker ändå att jag får unna mig detta. Jag är faktiskt ganska nervös inför dopet, kommer vara så himla mycket folk. Nu är det 63 gäster som kommer... Kan bli ännu fler. Typ 73. Ihh. Folk från Lund och allt möjligt. Stört.

Nu vaknade han!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback