Folk & WoW

Jäkligt social brud jag är, för att vara så osocial menar jag... Denna helgen har jag först käkat frukost med M i fredags, sen på kvällen kom E och sov över på kvällen, hängde med henne på dagen nu idag, tänkte ha lite osocial tid nu på kvällen, men så ringde P och frågade om vi inte kunde käka tacos och kolla på film, och då det blivit inställt typ 4 ggr innan, så kände jag mig tvungen att säga ja. Imorgon så ska jag antagligen träffa farsan och syrran, då de ringde mig idag och frågade om mina planer för morgondagen. Så blir inget osocialiserande då heller vad det verkar. Har dock vart väldigt trevligt att träffa alla, särskilt E, det suger ju att hon bor i Umeå. Men hon ska ju flytta ner nu snart (hoppas jag!) nu när hon är så gott som klar med sin utbildning. Wihoo!

Igår hann jag även med att skaffa bibliotekskort (lånade dock ingen bok av någon anledning), hämta ut mitt nya grafikkort, samt installera det. Så nu kan jag spela spel på min dator igen! Wihoo igen! Var ju tvungen att spela lite WoW då jue, så loggade in på min lvl 70 gubbe... och fattade ingenting! Kommer inte alls ihåg vad jag höll på med sist jag spelade. Och så hade jag typ tre miljarder kort kommandon och macros och grejer, kommer inte ihåg vad allt är till för. Kom knappt ihåg hur man spelade över huvud taget. Något förvirrande minst sagt. Så var tvungen att starta en ny gubbe. Känns lite mer överkomligt. Och trots att jag träffat så mycket folk, så har jag på något sätt lyckats levla upp gubben till lvl 13. Konstigt. Visserligen går det fort i början, men ändå.

Har vart på stan idag med E också, köpte hårfärg, brunt, men har inte hunnit färga det idag. Får ta det imorgon. Funderar på att vänta tills efter jag träffat farsan, han är ju så himla glad för att jag är blond och har långt hår nu... Säger att han äntligen känner igen mig. Det säger ju en del, då jag färgat håret sen jag gick i 9:an, och blond kanske jag vart sammanlagt max 2 år av den tiden. Resten har det vart svart, rött och brunt. Dessutom är inte ens mitt hår blont på riktigt längre, snarare råttfärgat/mellanbrunt. Bryr mig väl inte egentligen om vad han tycker, mest bara skönt att slippa höra när han ojjar sig över att jag "gjort mig fulare". Får se hur det blir. Beror nog mest på vilken tid som det behagar passa för honom att ses.

Nä. Läggdags för länge sen ju!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback