Back to CS

Varit ganska uttråkad och deppig idag. Sov sjukt länge (till klockan två på dagen). Gick och la mig vid tolv. Ooops. Men jag har jättesvårt att somna på kvällarna, sen när jag väl somnar så vaknar jag jättelätt. Går på toa och får krypningar i benen, så måste jag duscha, och så blir det för varmt och så vidare och så vidare. Suger. Bäst sover jag på morgonen, eller dagen då förstås. Men känns deprimerande att vakna klockan två. Hela dagen är ju borta. Och nu blir det mörkt så tidigt också. Men att gå och lägga sig tidigare än tolv funkar inte för mig, då ligger jag bara och vrider på mig. Men behöver ju sova extra mycket när man är gravid så. Jaja.

Imorgon ska jag ha en couchsurfer igen. Det var länge sedan nu. Tänkte att det kan vara bra att göra nåt på dagarna och det är lättare om man har en främling man måste imponera på. Haha. Hon verkar kul iallafall, och hon ska bara vara här en natt. Tänkte mjukstarta lite. Hon ska skriva en uppsats om CouchSurfing (CS) och vill höra om upplevelser och sådant, någon slags intervju ska det väl bli. Tänkte att jag ville ställa upp på det då CS faktiskt har förändrat mitt liv. Låter så töntigt, men det är sant. Utan det skulle jag aldrig ha åkt till Thailand och jobbat med dykning. Jag skulle inte ha åkt till USA. Jag skulle inte ha träffat H, och jag skulle inte ha blivit gravid. Ja, gravid kanske jag skulle blivit förr eller senare iallafall. Men ni hajar dealen. Jag är TACKSAM för att CS finns. Har förändrat min syn på mänskligheten, jag litar mer på folk nu än vad jag gjort innan. De allra flesta är faktiskt bra människor. Inte tvärtom som man lätt kan tro när man läser tidningen och kollar på nyheterna. Om jag kan få fram det till henne och får fler människor att börja med CS så skulle jag bli jätteglad!


Får se om jag kan fortsätta med CS sen när bebisen är här. Inte när Myggan är nyfödd förstås, men kanske senare. Kommer ju vara hemma och mammaledig, och då kan det ju kanske vara kul att träffa lite vuxna människor. We will see.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback