Matvraket

Jag är hungrig. Detta i sig är väl inte så konstigt, om det inte vore för att jag precis ätit. Tryckte i mig ett enormt lass köttfärssås och spaghetti, för en halvtimme sedan. Åt dessutom indiskt till lunch, en massa Brago kex på jobbet, en banan och en Brejk på vägen hem. Vet ju att det där äta för två är bullshit, men jag är inte van med att känna såhär. Typ konstant hunger. Brukade aldrig ens bli hungrig innan jag var gravid. Känns jobbigt som attans. Är ju inte rädd för att bli tjock eller så, vet att jag kommer gå upp i vikt nu, men det är mest att det är så frustrerande att alltid vara hungrig. Kan ju inte äta hela tiden liksom, det kan ju inte vara bra. 

Mjaja. Är hemma själv ikväll. H jobbar, och våra andra sambos är ute på äventyr någonstans. Jag skulle egentligen ha träffats H's syrra och gått och fikat, men jag orkade verkligen inte. Känner mig helt slut och pallar inte socialisera. Har redan ställt in det där fikat en gång innan, så känner mig lite skyldig... Men vad gör man? Har lovat mig själv att inte göra något om jag inte verkligen vill det själv, eller om jag inte absolut MÅSTE göra det.

Håller på och letar lägenhet nu. Får bli hyresrätt eftersom vi knappast har några inkomster just nu som berättigar ett lån. Hatar att bo i hyresrätt egentligen, har aldrig gjort det innan. Känns som att man slänger pengar i sjön... Har man bostadsrätt är hyran lägre, och avbetalningen på lånet är ju som att betala till sig själv. Nästan iallafall. Hehe. Men. Det är ju inte så lätt att få hyresrätt heller har vi upptäckt. H har stått i kö ett tag, men inte tillräckligt länge för att det ska ge oss något som vi vill ha. Knappt att det kan ge nåt som vi inte vill ha... Har kollat lite på Blocket och där lägger de ju ut en del annonser om första hands kontrakt som överlåtes. Har skrivit till några, men har inga större förhoppningar på att det ger något. Om man har tur kanske, men det är nog verkligen en minimal chans. Sen vet jag inte om de fiskar efter pengar emellan, men att de inte kan skriva det rakt ut i annonsen... Hm. Iallafall. Om någon hör något så hör av er till mig helt enkelt! Hehe. Troligt liksom. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback