Plans Plans

Det känns som att jag har så mycket att göra nu... Även fast det är typ 9 månader tills jag ska flytta. Vet liksom inte riktigt i vilken ordning jag bör göra saker. Det är ändå ett rätt stort steg, ska mer eller mindre starta om hela mitt liv på en annan ort. Måste göra mig av med allting jag har här och köpa nya grejer där. Hur lång tid tar det att få en lägenhet såld? Hmm. Vill ju inte sälja den för tidigt liksom. Sen frågade iförsej mamma om jag ville bo i hennes lägenhet ett tag, eftersom hon planerar att flytta ihop med sin nya snubbe men inte vill göra sig av med sin lägenhet på en gång ifall det inte skulle funka. Vet inte om det är en bra idé eller inte... Det enda jag tjänar på det är egentligen att jag kan börja göra mig av med grejer redan nu och sen är det liksom bara att dra. Men tror inte jag vill det faktiskt. Trivs bra här och att bo sådär halvt och verkligen känna att jag bara väntar på att få dra skulle vara jobbigt i längden. Eller så gör det att jag verkligen drar sen. För just nu är jag jävligt bestämd, men det kan ju ändras... Jag vill inte att det ska ändras. Men man vet aldrig. Men om jag gör det oundvikligt så kommer det ju bli av. Funderar på att köpa flygbiljett redan nu. Har hittat en för 4500 spänn. Åh, det är vid såna här tillfällen som jag verkligen hatar min överaktiva hjärna. So many choices. Och det är bara jag som kan göra dem.

Och det där med lånet för lägenheten. Har ju insett att jag faktiskt inte behöver betala tillbaka det och bara ta vinsten... Kan ju använda de pengarna för att köpa boende i Thailand istället. Men då är jag ju lite bunden hit fortfarande iomed att jag har räkningar här att betala varje månad. Iförsej så har jag redan det iomed CSN men ändå. Det skulle iallafall göra att jag skulle slippa råspara pengar. Ouh, I don't know.

Nu måste jag till jobbet och låtsas som att jag gillart.

Kommentarer
Postat av: fake friend

Om man ska flytta ska man göra det med stil! Jag tycker det låter som en alldeles utomordentligt bra idé att inte ha några bounds hemma. Sen om/när du kommer hem så får du börja om på nytt. För säkerligen har du förändrats en del och vill inte tillbaks till gamla rutiner
/ff

Postat av: mizaru

True true. Jag vet att det är the way to do it egentligen, det är så jag vill göra det. Fullt ut. Men det är lite läskigt också, vill ju gärna ha någon säkerhet kvar. Men ska försöka släppa den tanken. Det är bara lite emot så som jag brukar fungera, att inte ha en backup känns läskigt.

2008-01-28 @ 18:20:43
URL: http://mizaru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback