Planet Unicorn



Alltså, detta måste vara det dummaste jag sett i hela mitt liv. Och samtidigt så störigt roligt. Kanske är det för att jag har sovit lite för lite som jag tycker det är extra underhållande. Cadillac är helt klart min favorit, och detta avsnitt (det finns 6 stycken) är det bästa enligt mig. Fast det bästa är ändå när det blir sån Batman grej, fast med en unicorn och en snubbe som viskar "Uuunicooorn". HAHA! Så damn funny.

Spelade inte guitar hero med M igår. Vi båda var aströtta så vi låg mest i soffan och slökollade på TV, När Lammen Tystnar bland annat. Vad vi kollade på senare på kvällen vill jag inte ens avslöja, men det gick på kanal 2 så få inga konstiga tankar nu. Haha. Tog dock en paus för att göra pannkakor. Har inte käkat det på 100 år ungefär, och jag hade verkligen aldrig ätit såna pannkakor som vi käkade. Hade glass, chokladsås, kolasås och strössel på dem. Jävligt nyttig middag om jag får säga det själv. Jag hade iallafall klämt i mig en mozzarella pizza på dan, men M hade bara käkat en bulle innan hon kom till mig... Men jag tänker då inte ta ansvar, för hon fick faktiskt välja maten själv. Kombinationen var iallafall förvånansvärt god. Trodde det skulle smaka asäckligt. Vid två-tiden var jag så sjukt trött att jag låg och fnissade åt mig själv, så då var det dags att sussa. Och klockan 7.40 ringde klockan för M skulle med tåget kl 8.15. Jag är banne mig inte människa när jag är precis nyvaken. Jag borde inte köra då. Men vafan gör man? Jo, man kör ändå. Stupid.

Ska på kalas för min syrra idag. Klockan 16 ska jag vara hemma hos min far... Syrran skulle laga mat till oss tydligen. Tycker det är lite skumt att hon ska laga mat på sin egen födelsedag, är det nån gång man ska få slippa så är det väl ändå då. Känner mig dessutom mindre sugen på att äta nåt som hon har tillagat. Jag är överhuvudtaget skeptisk till att äta sånt som barn har bakat/lagat. Och min syrra är lite.... speciell. Slutsatsen är iallafall att jag nog kommer äta innan jag går dit. Och sen skylla på att jag är mätt när jag blir bjuden på mat. Bwaha. Evil.

Kommentarer
Postat av: Johannes Flakbil

Bästa jag någonsin sett, och jag skojar inte ens.

Postat av: mizaru

Så jäkla bra! Love it.

2008-04-08 @ 00:08:50
URL: http://mizaru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback