Nedsupen Av En 70-åring

Bah. Det är fan illa när ens farmor super en under bordet. Har haft lite dåligt samvete för att jag inte umgåtts med farmor på länge, så bestämde mig för att dra dit idag efter jobbet. Åkte dit, och det första som hände när jag kom dit var att jag fick päronkonjak. Typ blandat med en centiliter päronsoda. Det var starkt. Sen fick jag mat, och till maten vin. Jag tror att hon bara gav mig massa grejer, så hon kunde dricka själv. Haha. Dock tror jag att jag blev lite mer lullig än vad hon blev.... Illa. Kan ha att göra med att när jag kom hem till henne klockan 7 så hade jag ätit 3 skorpor, 2 kakor och druckit 3 koppar kaffe på hela dan. Jag vet. I suck. Men jag hann inte käka frukost, och sen tyckte jag att jag skulle ha förstört aptiten inför farmors mat om jag hade tryckt i mig en massa lunch.... Yeye. Inte som jag svälter direkt. Men planen att gå upp i vikt verkar ju gå i stöpet.

Imorrn ska jag antagligen träffa Erica! Åh happy days! Saknat henne så det nästan gör lite ont i hjertat. Hoppas på sol också, för idag kändes det lagom roande att stå inne mellan 9-18.30 när det äntligen har blivit något som liknar sommar. Med min tur kommer det säkert bli snöstorm.

Kommentarer
Postat av: Johannes Flakbil

Varför är det illa om en 70-åring kan dricka mer än dig? Som att säga att det är illa att Larm-Mats klarar mer rökheroin än mig. ;)

Postat av: mizaru

Johänes: Hehe, jag tycker bara att gamlingar ska vara sådär skröpliga och sitta och sticka och dricka nyponsoppa. Men I was wrong.

2007-06-07 @ 10:43:56
URL: http://mizaru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback