Missförstånd.

Jag är astrött. Lite väl tidigt för att vara mig, men det är bra om jag kan somna tidigt för en gångs skull. Borde pallra mig till banken imorrn innan jobbet, men jag vet att det bara är önsketänkande att jag kommer göra det. Konstigt att 2000 spänn inte är värt att gå upp för. Jag har alltså 2000kr på ett konto som tydligen startats när jag var bebis, och sedan inte satts in några mer pengar på sen dess. Känns ju lite onödigt att de ska ligga och skräpa på banken, på det här året har jag fått 10kr i ränta. WOHOO! Det betyder att jag tjänat 250 kronor på att ha dem på banken i 25 år. Känns värt.

Idag var det meningen att jag skulle träffa Ib och Nelli och käka middag, men det blev något konstigt missförstånd när Ib ringde mig halvsovandes. Jag trodde han ställde in och åkte inte dit. Sen ringde han vid sju (när vi skulle ses) och undrade var jag var... Hemma var svaret. Och det var inte rätt svar. Åh, jag blev så besviken när han ringde och sa att vi inte kunde ses (som jag trodde) och sen blev väl han besviken när jag sa att jag inte skulle komma. Sugit värre. Nu vet jag inte alls när vi ses igen. Inte alls okey faktiskt.

Nehepp. Frågan är om man (jag) ska bada innan jag lägger mig. Finns både för och nackdelar med det. Känns lockande att bara slänga sig i sängen och kolla på scrubs, men att läsa bok i badet är trääävligt det med. Dessutom så har jag typ träningsvärk i kroppen (fattar ICKET hur jag fått det) så bad vore nice. Mjaja. Får se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback