Länge Sen

Åuh. Jag saknar lite (läs mycket) att skriva blogg. Om lite mer personliga saker än vad jag gjort på sista tiden, mer om mina känslor och tankar liksom. Men det finns nästan ingen tid alls till det här. Eller, det finns väl säkert det, men när jag är ledig så vill jag helst undvika att sitta i shopen, och det är där som det finns internet. 

Jag har iallafall börjat störa mig på väldigt mycket saker här i Thailand. Det var väl egentligen bara en tidsfråga. Framförallt folket jag jobbar med. De var grymma i början, tills man lärde känna dem. Så som det brukar vara i 99% av fallen. Människor i allmänhet irriterar mig. Killarna är fixerade vid att knulla allt som rör sig, en av dem trots att han precis gjort sin flickvän gravid. En annan sitter och säger nedsättande kommentarer om varenda tjej som går förbi, om han inte säger att henne skulle han vilja sätta på. Han har också flickvän. Enda tjejen som jobbar här just nu är en 45-årig japan, som jag till en början gillade, men som jag nu insett är en patetiskt fyllo som mest är i vägen. 

Thailand i sig är väl okey, förutom alla äckliga insekter (haft/har bedbugs i våran säng), den konstanta värmen som gör att man har en snygg svettglans 24 timmar om dygnet, maten som är densamma VARJE dag, thailändarna som är de mest rasistiska folk jag någonsin stött på, och all fixering kring pengar. Har man inte pengar är man noll värd. 

Trött på att jobba HELA tiden. Jag dyker mellan 8-2, sen ska jag tvätta utrustning, logga med kunder, sen har man shop shift mellan 3-6.30 eller 6.30-10. Måste vara tillbaka i shopen klockan 10 varje kväll oavsett för att packa och kolla vad man gör dagen efter. Sen går man och äter, är väl hemma runt en 11 - halv 12. VARJE DAG. Jag är aldrig ledig. När jag är ledig så ligger jag mest hemma och sover eller kollar på film på datorn. Jag är nästan alltid trött. Dykningen gör en trött bara den, sen blir det lite för lite sömn jämt.

Är dessutom trött på att det alltid är något fel på mig. Får konstiga utslag och bett på kroppen, öronen gör ont i vågor, blir förkyld, får dengue feber, konstiga sjukdomar som man inte vet vad det är, magsjuka och så vidare.

Okey. Mycket klagande blev det visst. Jag älskar fortfarande dykningen, och tanken på att åka tillbaka till Sverige i en längre period än några veckor ger mig rysningar. Jag kan nog aldrig vara nöjd helt enkelt.

Fan vad skönt det var att spy galla! Ha. Ska försöka skriva lite oftare. 

Kommentarer
Postat av: NA

Hallå gumz.

Har en ny blogg nu..
www.glimteniogat.blogg.se

Gå in där så kan du fortsätta läsa om mitt liv.. Haha.. kul att du är tillbaka från thailand. Har saknat att läsa om ditt liv... och cykeläffären ;)

2009-03-14 @ 23:52:11
Postat av: mizaru

Är fortfarande kvar i Thailand... Men ska försöka blogga mer här. Har ju resedagboken som jag prioriterat lite.La till din nya blogg nu i bokmärken, så glor lite där när jag har tid! :)

2009-04-07 @ 17:11:30
URL: http://mizaru.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback