Hai!

Fan också. Jag trodde verkligen att min senaste surfare hade hittat nåt bättre att göra eftersom jag inte hört från honom på ett tag. Såg lite fram emot en helg utan nån annan här än mig själv. Men så fick jag mail från han igår kväll, och han vill fortfarande komma... Suck. Eller, jag på ett sätt så tycker jag att det ska bli kul eftersom han är från Japan och den kulturen intresserar mig verkligen. Men på ett annat så vill jag bara vara själv och göra ingenting alls ett tag. Har ju haft "ledigt" nu sen i tisdags morse. Och jag har lovat mig själv att dra ner på antalet surfare jag har... Men japanen hade jag ju lovat sen länge, och det är fan inte shysst att ändra sig i sista sekund. Det sämsta är att jag, i tron att japanen inte skulle komma, lovade en annan att han kunde surfa här nästa helg... Typiskt. I suck. Har ändrat på min CS-profil att jag bara "Maybe" har couch, och också skrivit att jag ska dra ner på det och att de måste skriva ett riktigt shysst request för att jag ska säga ja. Ända sen dess har jag bara fått riktigt roliga requests, som gör det ännu svårare att säga nej. Vadå backfire. Ha! Men men. Det blir säkert roligt i slutändan ändå. Känner mig bara lite stressad inför allt annat som jag borde göra och ta tag i.

Har inte fått fnasig och finnig hy än. Däremot så vaknade jag upp igår och såg att kudden blivit blekt. Läste på bipackssedeln och där stod det; kan bleka textilier. Jahapp. Lite weird ju, om det bleker tyg, hur starkt är det inte då? Lär ju bleka mitt fejs också menar jag. Ordet blekansikte kommer få en helt ny innebörd.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Alltså det låter ju jäkligt otäckt.. Man får hoppas att det då gör någon nytta i alla fall :P

Postat av: mizaru

Ja eller hur! Tydligen så är det akne som den där gelen ska bekämpa, trodde inte att jag hade problem med akne, men tydligen har jag det. Om jag inte skulle använda kortison vill säga. Mjaja. Får se hur det blir.

2008-07-06 @ 01:16:10
URL: http://mizaru.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback