Snubbar, I Love Them

Kan ju säga att det blev någorlunda misslyckat i lördags. Eller ja.. Det var väl ändå rätt kul fast vi kom aldrig till MouseClub. Jo, vi kom dit, men inte in. Haha. Jag tänker inte ens på åldersgränser längre (är ju gammal som gatan) men tydligen så var det 23-årsgräns där och jag var den enda som uppfyllde den. Jag tyckte jag kunde få fördela ut lite av min ålder och vishet till de andra flickorna, men det gick inte riktigt hem. Dessutom så blev vi lite uppdelade så jag, D och M kom dit själva, och då trodde vi att de andra också hade gett upp så vi drog vidare till världens sunkhak. Sen visade det sig att de bara hade dragit ett tag till Donken och sen gått tillbaka och kommit in... Men ja. Hade ändå rätt skoj med D och M, det vill säga tills 3 snubbar inne på haket tryckte upp mig mot en vägg och började tafsa på mig. D och M hade gått ut för att röka, så det kändes ju.... sådär om man säger så. En annan tjej kom och frågade mig om killarna störde mig, jag sa ja och hon drog undan mig från dem. Snubbarna började mucka och var allmänt störiga, jag var helt chockad och stod mest bakom den där andra tjejen. Hämtade min jacka och gick ut, hittade M och D och började grina som ett litet barn. Blev chockad som fan där inne när det hände. Snubbarna blev iallafall utkastade och portade men vad hjälpte det mig? Åh vad jag älskar killar alltså.

Anywho. Har blivit sjuk. Ont i halsen, feber och förkyld. Sov på en soffa i lördags natt utan filt och det var svinkallt så tror det är därför. Har hängt med N idag ändå, hon sov över här inatt. Jag har verkligen vart astråkig och sjuk, inget bra sällskap alls. Vi har mest degat, gick upp klockan 3 idag. Haha. Tur att N gillar att sova.

Funderar på att åka till Amsterdam om 2 veckor. Om jag får ledigt vill säga. Tycker jag att jag borde få. Kostar inte alls mycket att åka dit och kan bo hemma hos R:s brorsa. Eller så kan jag CS:a förstås. Hmm.

Kommentarer
Postat av: Johannes Flakbil

Varenda gång du går ut blir du alltså antingen av med något dyrbart eller sexuellt antastad? Jag tror karma försöker säga dig något.

Postat av: mizaru

Japp. Probably.

2008-01-29 @ 01:08:10
URL: http://mizaru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback