...Och Bilen Går Bra?

Åh jag är så uttråkad att jag tror att jag trillar av pinn snart. Jobbar själv idag, och det är pissväder ute, vilket är lika med noll att göra här. Har vart inne en endaste liten tant sen jag kom hit. Kommer bli en jäkligt bra kassa idag alltså... Uppe i hela 80 kronor redan.

Igår var jag på Indiska Restaurangen med min brorsa och hans tjej, samt Nina och Krille. Parmiddag plus mig. Hawiee. Nej men det var rätt trevligt. Jag pallar verkligen inte med Nina längre alltså... Sjukt hur mycket man glida ifrån varandra. Iförsej var det ju typ 8 år sedan vi var riktigt close, men iallafall. Hon pratar så mycket, och om så fullständigt ointressanta saker. Sen när jag pratar om såna saker som jag vill så ser hon antingen helt oförstående ut eller ointresserad. Kul. Men det är antagligen så som jag ser ut när hon snackar om sitt skit med mig. Vi har så helt olika liv helt enkelt. Skulle skriva tråkigt, men kan inte direkt säga att jag sörjer. Tycker den här relationen som vi har nu är helt okey. Hon kommer alltid vara som en syster för mig, så vi behöver inte umgås för att ha en relation. Jag kanske kan återkomma om en sisådär 10 år när jag eventuellt KANSKE adopterat en ungdjävul. Då KANSKE vi har nåt att snacka om igen. Eventuellt.

Gick och kollade på ett band efter middagen, The Knockouts heter dom. Typ rock. De är väl helt okey, men inte riktigt min cup of tea. Det som förstörde det mest var att sångaren har fått storhetsvansinne och tror typ att de är världens mest kända band. I mellansnacket var han bara så dryg och typ hotade med att aldrig komma tillbaka... Liksom buhuu. Jag ska gå hem och gråta mig till sömns varenda dag från och med nu för att The Knockouts aldrig mer kommer spela här. NOT. Jävla dryga idiot. Ska aldrig kolla på dem mer i hela mitt liv. Borde hotat med det till dom, för det har säkerligen lika stor effekt på dem som deras hot hade på mig.

Kommentarer
Postat av: Johannes Flakbil

Hahahahaha!

Postat av: mizaru

Lättroad? ;)

2008-02-03 @ 12:46:42
URL: http://mizaru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback