Städa Städa Varje Free..... Nä, Varje Dag

Fick ett sms precis av mäklaren, tydligen är det en brud som vill komma på privatvisning av min lägenhet på onsdag/torsdag. Visst, det är väl kanske bra. Men det som är mindre bra är att jag måste städa lägenheten hur mycket som helst nu närmsta tiden. Först inför privatvisningen, sen inför the actual visning på lördagen, eftersom jag garanterat har hunnit skabba ner den en aning under de dagarna. För att inte tala om flyttstädningen som jag måste göra när jag väl flyttar. Hmm. Skulle egentligen vilja städa skiten asmycket inför onsdagen och sen flytta in hos nån annan under tor-lör. Någon som ställer upp? Jag kan laga mat till dig/er! Kom igen nu då. Moahaha.

Så imorgon ska jag först till HSB och snacka med dem om allt, eftersom idioterna inte har svarat på mitt mail. Fattar inte varför man uppger mailadresser som kontaktuppgift om man aldrig svarar (okey, jag skickade mailet igår kväll.... men iallafall!). Sen ska jag på den dära ansiktsbehandlingen, sen till mäklaren och lämna nyckel och den eventuella årsredovisningen som jag ska försöka luska fram. Sen jobba. Och på kvällen tänkte jag försöka börja rensa ut skit från lådor och sådär, slänga massa som jag aldrig använder. Får se om jag orkar visserligen. Annars får jag storstäda på söndagen och sen bara göra lite finlir inför första visningen. Pallar inte storstäda på kvällstid, så jäkla stressigt.

Har vart duktig och använt min medicin som jag ska. Kanske lite tidigt att ge mig själv beröm eftersom det bara har gått... en halv dag. Men vafan. Bättre än vad jag förväntat mig. Ha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback