Skjut Min Hjärna

Hm. Igår och i förrgår så ville jag faktiskt blogga, men då fungerade det såklart inte. Irriterande. Nu funkar det fast det känns som jag inte har nåt att skriva. Ha! Lagen om allts jävlighet.

I söndags åkte B tillbaka till USA. Vet icket om vi någonsin kommer ses igen. Känns lite sorgligt på nåt sätt, han har blivit en jättebra vän under den här tiden han har vart här. Men förr eller senare så ses vi säkert igen, det tror jag ändå. Är ju lite upp till en själv också. Vill man så kan man. Kändes rätt skönt när han drog, behövde vara själv ett tag. På sista tiden har jag tagit långa duschar bara så att jag fick vara ensam iallafall en kvart. Men nu har jag vart själv 2 kvällar och det börjar bli tråkigt... Är van med massa ljud och en pratkvarns amerikan liksom. Aldrig är man nöjd. Bwahaha.

Klippte mig i morse, hatar att gå till frisören, men det var nästan tvunget denna gången. Hade utväxt som fan, det syns på bilder iallafall, inte så mycket IRL... Men gjorde slingor för att dölja det lite. Ville inte färga det mörkare heller iomed att det blir sommar snart och sen drar jag till Thailand, och då kommer det garanterat bli solblekt iallafall. Planera långt fram, jag? Haha. Men vafan. Allt jag gör nu är fan inför Thailand. Jag vill åka nu. NU. Hatar att behöva vara här och glo. Allt jag gör är att planera allt i huvudet och det är inge bra för jag övertänker allt som vanligt. Vilket gör att jag börjar oroa mig och få tvivel. Jag menar, det är ju så mycket säkrare att bara stanna kvar, enklare liksom. Jag har ju ingen aning om hur det blir där... Framförallt är det första veckan/veckorna som oroar mig. Första dagen och natten framförallt, ensam i Phuket med massa väskor. Och så innan jag har hittat ett ställe jag vill bo på, innan jag hittat en shop som jag vill göra min masters på osv. Tänk om det regnar och bara känns allmänt miserabelt. Alltså. Jag är fan dum i huvudet. Överväga att skita i det här bara för att jag är lite orolig för första dagen liksom. Vilket är fullkomligt idiotiskt, eftersom jag vet exakt hur det ser ut på Phi Phi, vart jag ska gå för att skaffa en bungalow, vilka shoper som är värda att kolla in osv. Men jag föreställer mig alltid det värsta. Skjut mig please. Därför jag vill åka nu som sagt. Min hjärna pallar inte såhär mycket tid, när jag har en idé vill jag göra det på en gång, annars bygger jag upp det alldeles för mycket till en point när jag bara skiter i allt.

Anyways... Imorrn ska jag lämna in bilen på verkstad. Den gick inte igenom besiktningen så måste laga den. Har ingen aning om hur mycket pengar det kommer kosta. Usch. Inte för mycket hoppas jag. Vill helst inte lägga några pengar alls på den eftersom jag ändå ska sälja den snart... Men får ju ingenting för den om den är avställd liksom. Bläää. Hatar vuxensaker som det här. Ingen lust att behöva ta ansvar för sånt här skit. Som dessutom var där när jag köpte biljäveln.

Andra saker jag måste MÅSTE ta tag i är:
  • Prata med fastighetsmäklare
  • Måla kattklösmärken på väggarna
  • Gå och ta blodprov mellan kl 8-10 någon dag denna vecka
  • Städa och tvätta
Något jag tog tag i idag var att finally rensa avloppet ordentligt i handfatet. Det har vart rejält stopp där sen i Januari typ.. Men jag har faktiskt försökt innan, men då gjorde jag det bara värre genom att
trycka in ett teskedsmått i avloppet och så har det fått vara sedan dess. Lånade en enorm skruvmejsel från jobbet och lyckades trycka ut den. Wihoo. Projekt 2 var att hitta var stoppet var så jag fick skruva loss massa delar av röret och hålla på... Kände mig som en riktig rörmokare. Lyckades till sist, efter många kräkreflexer och svordomar. När jag ändå var i farten så tog jag avloppet i duschen också. Så lite duktig har jag faktiskt vart.

Oj. Jag hade visst en del att skriva ändå. Ha!

Kommentarer
Postat av: Hanna

min gick inte heller igenom besiktningen, bilen alltså, så jävla störigt!

Postat av: mizaru

Vad slog de ner på? Min är nån ABS-lampa som lyser... Jag hoppas det bara e nåt elektriskt så inte hela bromssystemet är paj. Det skulle suga as. =S

2008-04-01 @ 23:08:35
URL: http://mizaru.blogg.se
Postat av: Hanna

fan va vi synkar nu, jag fick samma nedslag! Plus nån liten slang som ska bytas...

2008-04-02 @ 00:18:32
URL: http://hanusi.wordpress.com
Postat av: Johannes Flakbil

Amatörer. Min bil gick genom för en månad sedan.

2008-04-02 @ 05:21:20
URL: http://www.bangbros.com
Postat av: mizaru

Hanna: Haha, vad roligt. Jag hade det och sen en lampa som tydligen gav fel ljusbild... Var tvungen att byta den.

Johänes: Sluta ljug nu, alla vet att du inte ens har körkort. ;P

2008-04-02 @ 08:49:13
URL: http://mizaru.blogg.se
Postat av: Hanna

Det här passar mig dock fint eftersom din redan är på verstad, då kan jag få en liten prisbild sen så jag vet vad jag ska vänta mig :)

2008-04-02 @ 11:51:52
URL: http://hanusi.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback