Önskas: Kalender [alternativt slav med bra minne]

Jag har inte någon allvarlig sjukdom. Wohoo. Mina blodvärden var mycket bra, allihop. Och de hade tydligen gjort väldigt mycket tester. Inte ens en liten släng av diabetes har jag, vilket jag inte skulle vara förvånad över om jag hade iomed allt jäkla socker som jag trycker i mig jämt. Trodde att läkaren skulle säga att "nej det är inget fel på ditt blod" och sen be mig dra åt helvete och kalla mig för hypokondriker, men hon verkade uppriktigt oroad för mig och ville prata mer om mina allergier och astma. Så nu fick jag en remiss till nån slags astma utredning, och så ska jag till en hudspecialist eftersom det tydligen inte är bra att överanvända kortisonsalva (vilket jag gör). En halvtimma senare var jag på apoteket med 6 recept i handen (ehm, nä, inte i handen, de skickade dem elektroniskt, men iallafall). Där fick jag vänta i en halvtimme till och efter det kom jag ut därifrån 1300 spänn fattigare. Roligt. Vad som är bra är att det bara är 200 spänn kvar tills det att jag får frikort, och då kan jag shoppa loss på medicin som fan. Nån som vill ha nåt? Rohypnol eller nåt? Bwahaha.

Var och käkade middag med Nina efter jobbet. Har lite dåligt samvete för att vi aldrig ses, hon är (var?) ju en av mina bästa vänner. Men nu för tiden är hon ju fastopererad i höften med en skrikig liten blond sak på 2 år som inte kan säga ett endaste ord rent. Ja förutom måne. Och vem fan orkar höra på det ordet om och om igen? Enda personen som fattar vad Nikki säger är Nina. Jag fattar absolut ingenting. Iallafall. Jag ringde och föreslog att vi kunde käka middag eller nåt, och försöker flika in lite försiktigt att hon kanske kunde lämna Nikki hemma med hennes karl, om hon ville komma ifrån lite eller nåt (läs; jag pallar inte umgås med ditt barn). Men tydligen så är han trött på att "sitta barnvakt" när Nina är på jobbet på kvällarna. Så nehepp. Ungjäkeln fick följa med till pizzerian, och hela måltiden så springer hon runt överallt, stirrar på de andra gästerna, tjatar om att hon vill ha klubba osv. Fan pinsamt. Och inte direkt matro om man säger så. Nina verkar inte fatta utan tycker mest att det är gulligt eller nåt. Inte okey enligt mig. Men jaja. Nu fattar jag varför vi inte umgås mer.

Usch, jag borde skaffa en kalender eller nåt. Jag har så mycket grejer i huvudet hela tiden. Så mycket skit som måste fixas. Mäklaren vill att jag ska rota fram en årsredovisning som är nyare än 2004, men jag sparar ju inte sånt. Är inte ett piss intresserad. Och vafan, är det inte mäklarens uppgift att fixa sånt? Det är väl därför jag betalar han massa tusen? Trodde jag iallafall. Sen så har det inte gått igenom att jag är ensam ägare än, så det måste jag också fixa. Så är det bilen, måste åka och byta till sommardäcken, städa ur den, tvätta och vaxa den, åka till tippen och leta reda på ett dörrhandtag och en backspegel så jag kan sälja skiten. Och så glömde K sin jacka här, så ska skicka den till Frankrike, och så lovade jag I att posta hennes vykort. Fick polska pengar för besväret som jag måste växla. Så måste jag till banken för har pengar som jag måste hämta ut. Borde börja rensa ut skit inför flytten. Hmm. Det är säkert något mer. Som jag glömt bort. Vilket är varför jag borde skaffa en kalender. Hm. Ja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback