Flörtkula

Har vart hemma hos min bror och hans tjej efter jobbet. De dök upp på jobbet och lämnade in sina cyklar och bjöd in mig på middag. Och gratis mat är ju aldrig fel. Fick lite vin på köpet också, vilket jag kände att jag behövde. Känner mig så satans stressad nuförtiden. Behövde lugna ner mig lite. Vin hjälper, om än något tillfälligt. Dessutom är det rätt skönt att hänga med dem, eftersom de ska åka på en 6-månaders resa till Australien och Thailand i Oktober. De var där för inte så länge sen heller så vi har liksom det att snacka om. Vi typ sitter och längtar ihop... Haha.

Fotografen kom hit i morse som planerat, han sa att han kände igen mig. Jag kände inte igen honom för fem öre. Men han var tydligen ett år äldre än mig och vi hade gått i samma skola och sådär förut. Var lite roligt, för vi hade massa gemensamma intressen, typ töntiga saker som Nintendo 8-bitars, GH3, intresse för foto och han spelade bas. Så roligt för jag märker verkligen när snubbar är intresserade av mig, han fotografen försökte hänga kvar i lägenheten så länge som möjligt, snacka om massa crap och jag vet att han försökte bygga upp självförtroende nog att fråga efter min mailadress eller nåt. Han gjorde det dock aldrig, vilket jag är tacksam för. Samma sak hände tidigare i veckan, en snubbe som jag gick i högstadiet med kom in i butiken. Vi började snacka om skoltiden och sådär, och han var en av de tuffa snubbarna som alla tjejer var kära i. Jag var tönttjejen som alla var elaka emot. Inklusive denna snubben. Han bad om ursäkt och grejer, blev värsta seriösa snacket. Och sen började han flörta, lite subtilt sådär, men ändå så man verkligen fattade att det var det han höll på med. Sen skulle han betala för sina däck som han köpte och då så slängde han in att jag borde skriva min mail adress på kvittot också... Han fick den och sen dess har han trackat mig på msn. Så töntigt, men jag blir smickrad, bara för hela skolgrejen. Konstigt att man kan gå tillbaka till gamla roller sådär. Jag är ju verkligen inte ett dugg intresserad egentligen. Blir fan irriterad på mig själv. Borde bara ha dissat han totalt, men jag blev ändå lite glad för att han bad om ursäkt. Inte alla som skulle göra det.

Önskar att jag kunde läsa av brudar lika lätt som jag kan läsa av snubbar. Kanske är de sämre på att visa öppet att de flörtar... Eller så är jag bara kass på att förstå sådana subtila flört vibbar. Eller så flörtar inga brudar med mig. I don't know. Men jag hoppas i sådana fall på alternativ 1 eller 2. Ha! Fast nej. Ingen borde flörta med mig nu överhuvudtaget. Inga käppar i hjulen tack, jag flyttar snart. Kom ihåg det nu. Hmm.

Imorrn så kommer 2 couchsurfers hit. 2 brudar som inte känner varann sen innan, en från Polen och en från Kanada, men som bor i Frankrike just nu. Skulle egentligen bara hosta tjejen från Kanada först, men fick ett sista minuten mail, och bruden verkar rolig och cool, och jag har ju plats för 2 stycken så jag tänkte att varför inte. Om inte annat så kan de ju underhålla varann litegrann så jag slipper. Haha.

[Haha, flörtkula. Vem kom på det ordet? De borde få ett pris.]

Kommentarer
Postat av: Hanna

Alltså jag har undrat över det där, varför heter det flörtkula? Kan man ta reda på det tror du?

Och dina övriga konstateranden skriver jag gärna under. På samma sätt som det är enklare att flirta med folk man inte är intresserad av. Enligt mina vänner är jag sjukt flirtig till vardags, mor försäljare och random butiksbiträden, något som jag dock inte gör med flit, men vännerna påstår att de smälter som smör i mina händer, det händer då ALDRIG om jag verkligen vill ha någon!

Postat av: Johannes Flakbil

Alltså jag är förvirrad nu. Var du i Skara sommaren 2006?

2008-04-12 @ 17:38:42
URL: http://www.bangbros.com
Postat av: mizaru

Hanna: Man kan ju försöka wikipedia det eller nåt... jag vet inte. Haha.
Och ja. Det suger att det är sådär. Men tror det är lättare att vara charmig när man inte känner nån press... =P

Johänes: Ehm.. Nej? Men P och hans gäng är där typ varje sommar, och jag var med en gång. Kommer inte ihåg vilket år, men det var innan jag träffade dig.

2008-04-13 @ 10:20:42
URL: http://mizaru.blogg.se
Postat av: Johannes Flakbil

Aha för det står 2006 på albumet menar jag.

2008-04-14 @ 15:18:14
URL: http://www.bangbros.com
Postat av: mizaru

Det på fejjan? Alltså jag vet inte, han kanske har blandat ihop åren eller nåt. Han är ju där varje år menar jag... Men jag snackar inte med männskan längre. Vet inte vad han håller på med. Spelar det någon roll eller?

2008-04-14 @ 16:14:03
URL: http://mizaru.blogg.se
Postat av: Johannes Flakbil

Det beror väl kanske på. Om det var en vecka efter oss så är det klart det spelar roll. Om det var ett halvår efter oss så spelar det ingen som helst roll. ;)

2008-04-16 @ 15:25:02
URL: http://www.bangbros.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback