Sociala Kontakter Var Det Ja

Pratade precis med min lillebror som bor i Helsingborg i 20 minuter. Har nog aldrig pratat så länge med han någonsin förut, inte i telefon iallafall. Kände mig lite stolt för att jag ringde han, jag är så himla dålig på det där med att hålla kontakten annars. Särskilt telefonkontakt. Men det känns så dumt när folk frågar mig om brorsan, har liksom ingen koll på vad han gör. Känns taskigt. Nu fick jag lite uppdatering iallafall, han har sin första tenta om bara några dagar. Leskit. Frågade om han ville bo i min lägenhet de 2 veckorna som jag är i Thailand också, och det ville han! Tjohej, mina kattvaktsproblem är lösta. Då får han ju testa hur det är att ha katt också, så kan han bestämma sig då om han verkligen vill ha det eller ej.

Ikväll skulle jag tydligen träffa mamma, hade glömt bort det totalt... Men hon ringde och frågade om jag inte ville gå på bio också, och min tvekan innan jag fattade att vi överhuvudtaget skulle ses var lagom avslöjande. Hatar när jag glömmer saker, känns så taskigt mot de som jag glömmer. Borde skaffa en kalender. Men skulle antagligen glömma kalendern nånstans ändån, så det skulle ju knappast hjälpa.

Hade egentligen sett fram emot att vara själv hemma, känner mig lite översocialiserad. Mitt wow-spelande har blivit lidande. Inte för att det är så farligt egentligen... Borde kanske sluta med det där spelet. Men så länge man inte är beroende och bara sitter hemma och spelar så borde det vara lugnt.

Imorrn fyller Nina år. Får icket glömma! Imorrn åker även Ib iväg till London... Buhuu. Eller lite tjoho också, eftersom jag ska hälsa på han snart... Men kommer inte kunna ringa lika mycket längre. Dåulit. Får börja använda skype igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback