Give Me Light

Glödlampan i mitt badrum har gått sönder. Inte idag. Men för typ 3 dagar sen. Jag kommer alltid på det på natten när det är mörkt här inne och jag måste tända när jag ska in där. Då förbannar jag mig själv att jag glömt att köpa glödlampor idag IGEN! Så får jag stå i mörkret och borsta tänderna och duscha. Men på dagen/morgonen så behövs den ju inte och då hinner jag glömma. Damnit.

Jag skulle iförsej kanske ha kommit ihåg att köpa glödlampor om jag hade gått till affären nån av dessa dagar, men det har jag inte. Har inte ätit godis på ett tag därför heller. Var tvungen att käka våfflor nyss bara för att stilla sockerbehovet. Jag är banne mig beroende. INTE okey. Måste komma på nåt bra att ersätta socker med. Men vad?

Har antagligen käkat för mycket värktabletter igen. Men nu känner jag ingenting iallafall. Däremot är jag väldigt virrig och väldigt trött. Ska nog gå och sova snart, sov ju otroligt lite inatt, så i kombination med värktabletter så är det inte så konstigt att jag känner för att slänga mig i bingen snart. Ska dricka en kopp te först tror jag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback