Äntligen Över

Idag har jag gjort så mycket som Ingenting. Nada. Zipp. Eller, det beror ju på hur man räknar. Jag har spelat WoW och är numera level 39, käkat mat, druckit cola, druckit te och ätit oreos. Jag tror inte riktigt att det räknas som någonting. Inte någonting av värde iallafall. Men jag gillart!

Igår blev det shlager ändå till slut. Velade ända in i det sista om jag verkligen pallade åka pendeltåg, fy fan vad tråkigt det är ibland. Iallfall när man inte har nån bra bok att läsa, vilket jag inte har just nu. Förslag på sådana mottages tacksamt, så länge det inte är deckare. Uäh.

Iallafall. Blev positivt överraskad av shlagerkvällen. Jag trodde att de skulle vara helt hypade och sitta och lyssna intensivt och skriva omdömen, poäng och diskutera tonartshöjningar. Det gjorde dom inte. De var nästan lika dissiga som jag mot deras kläder och låtar. Ja förutom mot Finland (hon var ju tydligen så snygg) och Sverige då då. Där var det fy fy att säga något elakt. Även fast jag tyckte att The Arcs framträdande var rätt lamt. De hade sminkats helt konstigt, såg platta ut i fejjan. Asfult. Mjeje. Nog om shlager tycker jag. Verkligen. Andra saker folk kan sluta prata om är hockey. Hej då shlager + hockey. (hoppas ni dör inatt)

Imorrn ska jag hämta min nya säng! Wihoo! Fatta hur mycket jag kommer sova efter det? Jag som redan har sova som ett av mina största intressen. Eller så kanske jag blir lite mer utvilad när jag exempelvis slipper få helt ont i skuldrorna när jag sovit på sidan, och därmed kommer behöva sova mindre. Kvalitet istället för kvantitet så att säga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback