...And All I've Got Was This Lousy Lårkaka

Jag är galet trött, mina ögon går i kors. Klockan är ju inte så mycket så känns inte helt okey att sova. Men jag gick upp klockan 7 i morse så jag tycker nog att jag kan sova... kanske. Snart. Ska kolla på senaste avsnittet av Heroes och sen så blir det nog sleepytime for me.

Min bror fyllde år igår så det var kalas hemma hos mina päron idag. Kalas låter verkligen som att han fyllde 5 år, och om man plussar på 20 år på det så hamnar man rätt. Ja, 25 år. Känns lite halvskumt att ha en lillebror som är 25. Känner mig rätt gammal då. Heh. Iallafall så skulle vi ge honom fallskärmshopp i födelsedagspresent, jag tyckte det var den perfekta presenten, eftersom han gillar sånt och han aldrig önskar sig nåt. Var mycket nöjd med mig själv för att ha kommit på nåt så passande. Fram tills att jag fick reda på att hans flickvän köpt det till honom och gett det till han dessutom igår. Mjahapp. Så plötsligt var man utan present. Lite halvpinsamt sådär. Gick ju inte att handla nåt idag heller iomed att det är röd dag och allt det dära. Damn it. Men sa att jag skulle fixa nåt bra ändå, bara inte just idag. Heh.

Jag ska sälja min moppe by the way. Jag har haft den extremt länge måste jag säga. Haha. Inte för att jag tröttnat på den eller så, men det är en satans gnällgubbe och paragrafryttare som bor i mitt hus som tycker att det är himla kul att irritera alla andra med sin blotta existens. Han sa att jag absolut inte fick ha den i förrådet, och då sa jag att det finns ju ingenannanstans att ha den, och då sa han att jag borde ha den utanför på gräsmattan. Ehh.. Nä. Det går inte. Antingen så kommer den bli stulen på en sekund, och om inte det händer så kommer den bli sabbad på ett eller annat sätt av små huliganer som springer rundor här. Dessutom regnar det ju ute och så, kan ju lika gärna slänga ner den i sjön som att ha den stå utanför. Alternativet var att ha den på jobbet, men då försvinner ju liksom hela syftet med att jag skulle ha en moppe. Så nu är jag bara jävligt anti hela grejen. Känns inte ett dugg roligt längre. Därför ska jag göra mig av med den. Det enda som jag fått av det satans motorfordonet är en lårkaka och ett dåligt humör. Ska skaffa cykel igen och till hösten köper jag en sån dära automobil, eftersom de tydligen är 2-hjulingsrasister i min bostadsrättsförening.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback